Installation

Vi är proffs på att installera och bygga om tekniska system för el, vs och ventilation i alla typer av fastigheter och anläggningar.
Vi finns där du finns
Inget uppdrag är för litet eller för stort
Du behöver bara en leverantör – vi kan allt inom installation och service
Vi gör det vi sagt, vi följer upp och vi förbättrar oss ständigt

Installation i Bravida

Både helt vanliga installationer…

Behöver du hjälp med rördragning? Översyn av gamla elinstallationer? Byte av ventilationslösning på kontoret? De flesta av Bravidas installationsuppdrag är okomplicerade – vare sig det gäller ett enskilt teknikområde eller en helhetslösning med flera olika typer av installationer. Vill du veta mer? Kontakta ditt lokala Bravidakontor.

...och stora, komplexa projekt

Vi är även engagerade i stora och komplexa installationsprojekt, som när ett sjukhus bygger nya operationssalar eller när en vägtunnel renoveras. Då är vi gärna med i ett tidigt skede och kan ta ett totalansvar för alla installationer inom våra teknikområden. Bravida kan även stå för samordningen mellan olika teknikområden i projektet.

Våra teknikområden

Bravida installerar och bygger om lösningar för el, vs eller ventilation i alla typer av fastigheter. Vi hjälper även till med lösningar för säkerhet, sprinkler, kyla och kraft, och kommer gärna med förslag på lösningar som är kostnadseffektiva, driftsäkra och bra för miljön.

Service ökar livslängden

Genom regelbundet underhåll kan man minska löpande driftskostnader och samtidigt öka livslängden på installationerna. Därför erbjuder Bravida serviceavtal för alla typer av installationer inom våra teknikområden.