This website uses cookies to enhance the experience for you as a visitor. Read more

Contact information

Address

Tegelbruksvägen 16
291 36 Kristianstad

Phone

044-20 76 20

Phone

044-28 26 00

Elektriker och Rörmokare i Kristianstad

Välkommen till Bravida i Kristianstad

På Bravida i Kristianstad erbjuder vi alla typer av tjänster inom teknikområdena elektricitet och vs. Vi tillhandahåller tekniska helhetslösningar och utför både projektering, installation och service med hög kvalitet. Dygnet runt, året om. Du är alltid välkommen till oss på Bravida.

Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan för att se hur vi kan hjälpa just dig. Du hittar oss på Tegelbruksvägen 16 i Kristianstad. Välkommen.

Electricity

Smartare lösningar som minimerar elförbrukningen

Vårt samhälle blir som bekant allt mer beroende av el – samtidigt som det blir allt viktigare att vara klimatsmart. Därför hjälper vi dig att skapa lösningar som är mer energieffektiva och bättre för miljön. Detta gör vi bland annat genom att se över energianvändningen och föreslå besparingar. Våra kvalificerade elektriker utför alla sorters uppdrag inom elektricitet – oavsett behov.

Contact persons

Anders Lübeck Avdelningschef
Christer Persson Anbudsförfrågningar
Henrik Friström Projektledare
Jens Bondesson Projektledare
Kai Andersson Serviceledare
Per-Ola Ragnarsson Serviceledare
Thord Bagan Serviceledare

Heating and plumbing

Installationer och service inom vs

Inom värme och sanitet hjälper vi bland annat till med sanitet, undercentraler, kompetenssvetsning såväl som energioptimering. Vi har erfarna vs- och servicemontörer som installerar och utför alla tänkbara rörarbeten oavsett om det gäller löpande underhåll eller akuta åtgärder. Vi tillhandahåller även vs-service och hjälper till med reparationer vid behov. På så sätt kan vi minska risken för otrevliga överraskningar och samtidigt bidra till att hålla vatten- och energiförbrukningen nere.

Contact persons

Friedrich Eberhardt Avdelningschef
Alexandra Eberhardt Projektledare/Admin