This website uses cookies to enhance the experience for you as a visitor. Read more

Contact information

Adress

Box 981
701 33 Örebro

Visiting address

Osmundgatan 10

Phone

019-19 62 00

Bravida Klimat

ADRESS
Box 981
701 33 Örebro

BESÖK
Osmundgatan 10

TELEFON
019-19 62 00

Örebro

Välkommen till Bravida i Örebro

Vi står till tjänst med elektriker och rörmokare, liksom montörer för både ventilation, kyla och brandlarm. Du är välkommen att anlita oss när du behöver se över dina befintliga anläggningar eller installera nya säkra system. Vi erbjuder moderna lösningar av hög kvalitet och följer upp våra installationer med noggrann service för att du ska bibehålla samma höga standard. Vårt arbetssätt präglas av dagens krav på energieffektiva system och därför strävar vi mot att sänka din energiförbrukning och samtidigt ge dig maximal kapacitet. 

Electricity

Elservice från Bravida

Säkra installationer av dina elanläggningar innebär mindre risk för kortslutningar och bränder. Med regelbundna kontroller och felsökningar samt kontinuerliga optimeringsåtgärder, kan du glädjas åt stabila anslutningar som håller hög standard, även under höga belastningar. Bravida är en trygg aktör vid nybyggnationer och renoveringar, där vi bidrar med säkra installationer efter dina önskemål. Du hittar våra installationer överallt i samhället och vi hanterar allt från hemelektronik till omfattande infrastrukturprojekt.

Contact persons

Torbjörn Fagerberg Avdelningschef
Patrik Strid Serviceledare
Niklas Ljung Serviceledare

Heating and plumbing

Rörservice för din VS-anläggning

Genom att byta ut komponenter i ditt värmesystem, såsom pump eller termostat, effektiviserar vi din värmeförsörjning och sänker energiförbrukningen. Läckande rör kan leda till allvarliga fuktskador och renoveringar och detta kan du enkelt undvika med regelbunden rörservice från Bravidas rörmokare. Vi optimerar rören och reparerar eventuella läckage med nya säkra lösningar. Våra rörinstallationer håller absolut högsta kvalitet och vi anpassar alltid våra anläggningar efter dina önskemål och fastighetens förutsättningar. 

Contact persons

Joel Kihl Projektledare

Ventilation, Automation, Cooling

Bravidas effektiva ventilationssystem

Frisk luft är en förutsättning för att du ska trivas inomhus. Hos Bravida lämnar vi således ingenting åt slumpen när vi installerar ventilationssystem. Våra montörer rengör och kontrollerar din nuvarande ventilation för att åtgärda eventuella brister. Dock kan ett gammalt ventilationssystem behövas bytas ut helt och hållet. Vi prioriterar energieffektiva lösningar som gynnar både dig och miljön. Med processventilation och luftbehandling, liksom injustering och övervakning, tar vi fram det bästa alternativet för dig! Hör av dig till oss när du behöver hjälp med:

  • Ventilation
  • Automation
  • Kyla
  • Värmepumpar
  • OVK/Injusteringar

Contact persons

Magnus Hansson Avdelningschef
Tobias Rojal Projektledare
Robert Sandström Serviceledare Klimat

Brand & Säkerhet

Brand & Säkerhet

Bravidas integrerade säkerhetssystem är ett resultat av breda kompetenser och stor erfarenhet från säkerhetsinstallationer av alla dess slag. Med våra Fire & Security-lösningar är vi ledande i Norden när det kommer till leverera integrerade säkerhetssystem och det kan förklaras av dess höga användarvänlighet och effektivitet. Inbrottslarm, brandlarm, besöks- /låssystem och kameraövervakning, integrerat i ett och samma system och med tillgång till vårt servicecenter dygnet runt, kan du känna dig trygg och säker med våra installationer. 

 

Contact persons

Jan Olof Sjögren Serviceledare