This website uses cookies to enhance the experience for you as a visitor. Read more

Contact information

BRAVIDA EL - ADRESS

Oktanvägen 2C
941 38 Piteå

BRAVIDA EL - TELEFON

0911-787 00

Bravida Automation

ADRESS

Spikvägen 7
943 36 Öjebyn

Piteå

Välkommen till Bravida i Piteå, EL och Automation

Bravidas elektriker i Piteå är förebilder när det kommer till att säkra fastigheter med integrerade installationer av effektiva brandskydd och säkerhetssystem. Om du råkar ut för strömavbrott eller kortslutningar åtgärdar vi felen samt ser över dina befintliga installationer för att eventuellt utföra förbättringar och energioptimeringar. Vi prioriterar hållbara lösningar med minimal elförbrukning och hög kapacitet, anpassade efter belastning och rådande förutsättningar. Bravida strävar mot en grönare framtid, där vi sparar på resurserna genom att minimera energiförbrukningen. 

Electricity

Elektriker med hög kompetens

Oavsett om du behöver hjälp med små installationer av hemelektronik eller är arbetsledare för ett stort infrastrukturprojekt, har Bravida kompetensen som matchar dina behov. Vi ser till att skicka rätt personer för uppdraget och vi följer upp våra installationer med en noggrann elservice och kontinuerliga kontroller. Låt oss vara med redan från starten när du bygger nytt! Med hållbara anläggningar, anpassade efter dina behov, slipper du göra om elanläggningen när du trodde dig vara färdig med projektet. Bravida är vana vid att installera för höga belastningar och vi hanterar både fiberinstallationer, larm- och övervakningssystem, liksom smarta belysningslösningar. 

Contact persons

Jonas Ökvist Avdelningschef
Bo Jonsson Projektledare - Service
Mattias Hedenström Serviceledare

Automation

Kostnadseffektiva automationslösningar

Med fastighetsautomation integrerar, övervakar och samordnar vi på Bravida i Piteå samtliga tekniska system i våra kunders fastigheter. Genom ett leverantörsoberoende tjänsteutbud ger vi dig driftsäkerhet, komfort och energieffektivitet. Därmed optimerar vi driftnettot vilket ökar fastigheternas värde.

Med vår kompetens och erfarenhet på Bravida i Piteå integrerar vi fastigheternas alla tekniska delsystemen då vi även kan sammankoppla våra kunders fastigheter för att övervaka och optimera dem på distans.

Vi skapar lösningar som passar de allra flesta genom systemstöd för avvikelseanalys, energioptimering och nyttjande av AI och på så sätt kommer våra kunder få den mest optimala energiförbrukningen.

Contact persons

Glenn Sundqvist Filialchef
Peter Lidström Projektledare
Mikael Sellbom Projektledare