This website uses cookies to enhance the experience for you as a visitor. Read more

Contact information

Address

Box 3154
350 43 Växjö

Visiting address

Hjalmar Petris väg 32

Email

info.vaxjo@bravida.se

Phone

0470-377 00

Elektriker, rörmokare, ventilations- och automationstekniker i Växjö

Välkommen till Bravida Växjö

På Bravida Växjö jobbar vi med såväl installation som underhåll inom el, vs, ventilation och automation. Vi skräddarsyr lösningar och inget projekt är varken för litet eller för stort för oss. Vi hjälper våra kunder – oavsett behov. Du är alltid välkommen till Bravida. Vi finns på Hjalmar Petris väg 32 i Växjö.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan.

 

Electricity

Underhåll och installation av el

På Bravida el i Växjö arbetar vi med el, industri/fastighetsautomation, fiber, kommunikation, lås och säkerhet. Vi utför alla typer av elinstallationsarbeten, från mindre serviceuppdrag till större entreprenader inom såväl om- och tillbyggnader av lokaler och fastigheter. Vi är en helhetsleverantör som gärna skräddarsyr lösningar, även tillsammans med våra kollegor på värme & sanitet och ventilation.

Bravida ger fastigheter liv! Vi hjälper dig med installationer och servicearbeten i fastigheter och anläggningar. Bravida är en heltäckande teknikpartner och finns på 150 orter i Norden. Vi tar oss an både stora och små uppdrag för företag och privatpersoner.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig – kontakta någon av oss! 

Contact persons

Roger Jarnemyr Avdelningschef

Heating and plumbing

Lösningar inom värme och sanitet

Vi erbjuder smarta lösningar som fungerar utan avbrott. Inom vs hjälper vi bland annat till med industrirör, kompetenssvetsning och tappvatten. Vi arbetar även med undercentraler för värme, och hjälper dig oavsett om värmekällan är fjärrvärme, bergvärme eller fossila bränslen. Därtill har vi dessutom lång erfarenhet av gasarbeten.

Contact persons

Tom Erlandsson Avdelningschef

Ventilation

Installation och service av ventilation

Våra erfarna ventilationsmontörer erbjuder kompletta lösningar och tjänster inom ventilation för alla typer av fastigheter och anläggningar, vad gäller både luftbehandling, processventilation eller injustering och OVK. Frisk luft inomhus kostar lite och betalar sig snabbt. För när luften är bra, mår vi också bra – vi presterar och trivs i allmänhet bättre och blir dessutom mer effektiva. Vi tillhandahåller även ventilationsservice med tillsyn, skötsel såväl som felavhjälpande och planerat underhåll.

Contact persons

Johannes Johansson Avdelningschef

Automation

Kostnadseffektiva automationslösningar

Bravida erbjuder fastighets- och industriautomation och kan leverera ett antal olika fabrikat, allt för att hitta det mest prisvärda och bästa systemet för dig som kund. Bravida är tillsammans med övriga avdelningar en heltäckande partner och kan leverera allt från styrinstallation och apparatskåp till överliggande mjukvara och PLCer.

Vi är gärna med tidigt i processen och bistår dig som kund från början till slut. På så sätt kan vi nämligen hjälpa dig att skapa automationslösningar som är både kostnadseffektiva, mer driftsäkra och bättre för miljön. Genom löpande service kan vi dessutom hjälpa dig att undvika såväl avbrott som andra otrevliga överraskningar.

Contact persons

Paul Roos Avdelningschef Automation
Per Westrin Serviceledare Automation
Linus Videbjörk Projektledare Automation