Contact information

Address

Per Håkanssons väg 36,
241 38 Eslöv

Phone

0413-773 00

Elektriker och ventilationsexperter i Eslöv

Välkommen till Bravida i Eslöv (Bravida Prenad AB)

På Bravida i Eslöv erbjuder vi alla typer av tjänster inom såväl el som värme och sanitet. Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar – från rådgivning och projektering till installation och service. Vi levererar alltid hög kvalitet i alla våra projekt, oavsett storlek och behov. Dygnet runt, året om. Du är alltid välkommen till oss på Bravida.

Är du nyfiken på att veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra avdelningschefer eller projektledare nedan för att ta dialogen vidare. Vi finns på Ringsjövägen 21 i Eslöv. Välkommen.

Electricity

Installationer och service inom elektricitet

Vi utför alla typer av ellinstallationer och är gärna med tidigt i processen. Våra erfarna elektriker installerar således lösningar i både befintliga fastigheter och där det byggs nytt. På så sätt kan vi nämligen hjälpa dig att skapa ellösningar som är kostnadseffektiva, bättre för miljön och mer driftsäkra. Oavsett om det gäller bostäder och kontor eller industrier och stora infrastrukturprojekt. Genom regelbunden service kan vi dessutom hjälpa dig att undvika både avbrott och andra otrevliga överraskningar.

Contact persons

Lars Månsson Avdelningschef
Henrik Lindvall Projektledare - säkerhet
Patrik Höghjelm Projektledare - Installation
Henrik Persson Projektledare - Service
Tobias Prahl Projektledare – industri