Contact information

Address

Mikrofonvägen 28
126 81 Hägersten

Email

service.sakerhet@bravida.se

Telefon

08-602 30 00

Error report & emergency

Service och felanmälan Säkerhet (dygnet runt)

0771-128 128

Fastighetsjour dygnet runt

020-212 112

Brandsäkerhetssystem i Stockholm - Fire & Security

Välkommen till Bravida i Stockholm!

Bravida i Stockholm hjälper till med säkerhetslösningar för brand. När det kommer till just säkerhetssystem är det viktigt att systemen är enkla att förstå och använda. Dessutom är flexibilitet en viktig egenskap för att kunna anpassas till olika typer av verksamheter. För er som är i behov av nya brandskydd kan vi hjälpa till med installation av brandlarm. Vi erbjuder även Fire and Security säkerhetssystem som är välbeprövade. Till exempel kan du få hjälp med dina passersystem, molntjänster samt självtestande brandlarmsdetektorer. För att hitta rätt system för er verksamhet ser vi på Bravida över just era behov för att välja ut ett säkerhetssystem som passar. Vi arbetar ofta med projektering samt installation av både brand- och inbrottslarm, samt tillträdessystem, CCTV och mer. De produkter vi tillhandahåller är baserade på vårt eget säkerhetssystem Bravida Integra samt

Security, Locks and alarms

Teckna säkerhetsavtal för verksamheten

Vad händer om ditt säkerhetssystem skulle få fel eller avbrott? Utan ett säkerhetsavtal kan diverse fel i systemet leda till såväl produktionsbortfall samt utgöra en stor säkerhetsrisk. Vi på Bravida i Stockholm erbjuder dock serviceavtal där både regelbunden service samt underhåll ingår. Vi kontrollerar dina brandlarmsystem för att säkerställa att de har den senaste programvaran samt fungerar sömlöst som de ska. Dessutom kan du även teckna säkerhetsavtal för en rad andra områden, som inbrott, tillträde, lås, överfall och porttelefoni. 

När vi hjälper våra kunder i Stockholm med brandsystem inleds alla samarbeten med en noggrann nulägesanalys. Här får vi möjlighet att se exakt vilka behov er verksamhet har. Efter att vi utfört projektering och installation kan du välja om du även vill teckna serviceavtal, något vi varmt rekommenderar för att alltid känna sig trygg och säker på arbetsplatsen.

Contact persons

Thed Stendahl Försäljningschef
Gottfrid Seidevall Regionchef
Per Erik Årehed Avdelningschef
Fredrik Simonsson Avdelningschef - Lås