Contact information

Address

Koppargatan 2
573 38 Tranås

Phone

0140-38 55 00

Elektriker och rörmokare i Tranås

Välkommen till Bravida i Tranås

Vi lagar rören när de läcker eller förverkligar dina byggprojekt med moderna installationer. Vårt fokus ligger på miljösmarta lösningar som håller länge och med regelbundna kontroller säkerställer vi effektiviteten i dina anläggningar. I Tranås har vi elektriker och rörmokare som står redo för att åtgärda felen hemma hos dig eller på din arbetsplats. Vi lämnar ingenting åt slumpen och arbetar metodiskt för att du ska känna dig trygg i att riskerna för fuktskador eller kortslutningar förblir minimala. Vår breda kompetens för oss till allt från små bostäder till stora industrilokaler eller arenor - för oss är inga uppdrag för små eller för stora! Vår miljöprofil avspeglas i energieffektiva system med låg förbrukning trots hög kapacitet. 

Electricity

Våra elektriker installerar hållbar el

När du startar ditt byggprojekt vill vi gärna vara med från början. Din idéer och tankar kan förverkligas med smarta lösningar och säkra elinstallationer. Vi installerar belysning, fiberuppkoppling, larm och diverse anslutningar för ett gediget kontorslandskap med minimala risker för avbrott. Våra elektriker finns också tillgängliga för dig som behöver hjälp hemma i bostaden och vår elservice innehåller regelbunden kontroll av din elanläggning för att minimera energiförbrukningen. 

Contact persons

Joakim Lagerqvist Filialchef
Mathias Gunnarsson Serviceledare

Heating and plumbing

Bravida utför rörservice och rörinstallationer

Vänta inte med att sätta in åtgärder om du upptäcker fuktskador eller läckage! Ofta är felet så pass enkelt som en trasig packning som måste bytas ut, men konsekvenserna blir desamma. Fuktskador kan leda till mögelbildning och omfattande renoveringar liksom skadlig luft inomhus. Med vår rörservice för du regelbundna kontroller av dina rör, för att bibehålla ett tätt system. Våra rörmokare installerar VS-anläggningar i allt från badhus till enplansvillor, med specifikt anpassade rörinstallationer. Huvudsaken är att rören håller tätt och att vatten ej går till spillo, både för din och miljöns skull.