Denna webbplats använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som besökare. Läs mer

Är du en Bravidian?

Är Bravida rätt för dig – och är du rätt för oss? Vi är ständigt på jakt efter engagerade och driftiga medarbetare som kan hjälpa oss att jobba lite bättre och smartare varje dag.

Våra värderingar:  

Affärsmässighet

Tydligt ansvar för ekonomin

I alla delar av verksamheten ses möjligheter och vägar som leder företaget framåt. Varje medarbetare tar ansvar för företagets ekonomi, genom alla faser i ett projekt.

Enkelhet

Enhetligt och okomplicerat agerande

Genom enkla och okomplicerade rutiner och arbetsprocesser blir den dagliga verksamheten smidig och effektiv. Med hjälp av en enhetlig syn löser varje avdelning liknande frågor på samma sätt. Mottot är ”lika behov – lika lösning”.

Kompetens

Kunskap, vilja och förmåga

Bravida ser alltid till att rätt kompetens finns på rätt plats för varje uppdrag. Kompetensen är organiserad för både företagets och kundens bästa. Bravida ligger steget före och tänker i nya banor. Medarbetarna samarbetar både mellan avdelningar och teknikområden.

Stil

Pålitlighet och uppträdande

Bravida har en tydlig affärsstil som bygger på pålitlighet och rätt uppträdande. Medarbetarna tar personligt ansvar och håller vad de lovar. I alla möten är ett vänligt och tillmötesgående sätt en självklarhet.

Lediga tjänster

På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag!