Vi ger dig möjlighet att utvecklas. När du växer, växer vi!

På Bravida hjälper vi till att skapa välfungerande fastigheter där människor trivs och kan leva hållbart. Vår storlek och vårt engagemang för hållbara lösningar gör det möjligt att leda vägen framåt i vår bransch.

Att jobba på Bravida

Logga Bagde-02-karriarforetagen.pngFastigheter står för en betydande del av världens klimat- och miljöpåverkande utsläpp. Både när de byggs och när de används. Vi får tekniken i fastigheter att fungera som en helhet, genom fastighetens hela livscykel. På så sätt bidrar vi till att göra fastigheter och anläggningar mer energieffektiva.

Vårt mål är att vara klimatneutrala genom hela vår värdekedja senast år 2045, för att våra kunder också ska kunna vara det. Samtidigt ställer vi om vår egen verksamhet med bland annat förnybar el på kontoren, elbilar och smartare transporter.

Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med hållbarhet.

På Bravida arbetar vi bland annat med:

Vi vill vara ledstjärnan i vår bransch, det företag som andra företag ser upp till och följer efter. Genom service och installation ger vi fastigheter liv – och leder vägen mot ett hållbart och motståndskraftigt samhälle.

Vi finns i hela norden och våra medarbetare finns från norr till söder i Sverige.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss på Bravida?

Möt några av våra medarbetare och läs mer här om vilka jobbmöjligheter det finns hos oss.

 

Årets karriärföretag 2022

Vi har blivit utnämnda till ett av Sveriges karriärföretag 2022 med motiveringen:


"Bravida är ett företag med värderingar som utmärker sig. Genom The Bravida Way har de skapat ett gemensamt sätt att arbeta där företagskulturen speglar sig lika på alla avdelningar. Det märks tydligt att medarbetaren är deras viktigaste tillgång och hållbarhet är något som visar sig både externt och internt. Bravida är ett hälsosamt och glatt företag som har utvecklat ett exemplariskt employer brand." 

Läs mer hos Karriärföretagen