Om tjänsten

Roll: Servicetekniker

Ansök senast: 2024-08-15

Var: Västra Götalands län

Per-Ola Büller

Avdelningschef

peo.buller@bravida.se
Ansök nu!

Automationstekniker

Bravida satsar på Automation! Nu söker vi automationstekniker som vill vara med på vår automationsresa i Göteborg.

Ditt nya jobb

I rollen som automationstekniker kommer du ha en betydande roll för framgången på vår avdelning. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga i teamet för att ta fram energismarta, hållbara och konkurrenskraftiga lösningar, för att möta våra kunders utmaningar med att automatisera och digitalisera sina fastigheter. Utöver detta kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av att: 

  • Konstruera anläggningar för fastighetsautomation
  • Sätta upp och konfigurera styrsystem (BMS/SCADA)
  • Utföra funktionstest inför driftsättning
  • Arbeta i de system och verktyg som uppdraget kräver och som Bravida valt ut
  • Samarbeta med energiingenjörer och BMS-specialister i Bravidas centrala organisation för automation- och energitjänster, t ex för energiuppföljning och -analys

Du kommer ha goda möjligheter att vara med och påverka din egen och avdelningens utveckling. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder. Våra kunder finns bl.a. inom bygg- och fastighetssektorn, kommuner och landsting, industrin m.fl. Vi ser även en ökad efterfrågan inom datacenter varpå erfarenhet från de segmentet är starkt meriterande.

Ditt nya team

Du kommer till ett härligt gäng som ser fram emot att få lära känna dig, och tillsammans erbjuder vi våra kunder marknadens bredaste utbud inom automation. Dessutom erbjuder Bravida Göteborg alla typer av tjänster inom el, värme och sanitet och ventilation.

Vår bredd och vårt samarbete är vår styrka!

Vi söker dig som

  • Har en el-teknisk bakgrund med intresse för IT.
  • Kunskap i fastighetsteknikområdena som Bravida verkar inom
  • Har för vana att arbeta med digitala verktyg, meriterande inom automationsområdet
  • Känsla för service och affär
  • Innehar B-körkort

Meriterande är givetvis alla erfarenheter och kunskaper inom IT, Programmering SCADA-, HMI-utveckling och erfarenhet från fastighetsautomationssystem från tex SIEMENS, Schneider, Beckhoff, Saia, Regin, Bastec, Webport etc.

Som person är du initiativrik, ansvarstagande och systematisk. Du trivs med att arbeta såväl självgående som i team. Du är positiv och ser möjligheter i det du gör, du har ett driv och viljan att utvecklas.

Vi värdesätter din känsla för service, din kommunikativa sida och samarbetsförmåga.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

 
Omfattning: Heltid, med start efter överenskommelse

 
Sista ansökningsdag 2024-08-15

Kontaktpersoner

Per-Ola Büller

Avdelningschef

peo.buller@bravida.se
Ansök nu!