Om tjänsten

Roll: Avdelningschef

Ansök senast: 2024-08-07

Var: Skåne län

Sally Alverstrand

Rekryteringsspecialist

sally.alverstrand@bravida.se
Ansök nu!

Avdelningschef Ventilation

Bravida Ventilation region Helsingborg letar efter vår nästa engagerade Avdelningschef. Är du en affärsmässig och driven person med ledaregenskaper som får energi av att arbeta i en familjär miljö och i ett bolag som har många utvecklingsmöjligheter? Då kanske den här rollen kan vara rätt för dig!

I rollen som Avdelningschef ingår du i regionens ledningsgrupp och är direkt underställd regionchefen. Du ansvarar för att leda och utveckla avdelningen och regionens verksamhet mot gemensamma mål. Du följer upp avdelningens resultat månatligen samt säkerställer att budget och uppsatta nyckeltal nås. Som Avdelningschef är du mycket delaktig i affären och stärker och vidareutvecklar relationerna med kunder. Rollen utgår från Helsingborg men du ansvarar även över vår verksamhet i Halmstad.

Ditt uppdrag handlar bland annat om:

  • Personalansvar
  • Budget och resultatansvar
  • Kundvård samt att bryta ny mark
  • Offert- och anbudsarbete

Ditt team

Du kommer att ha personalansvar för en kunnig personalgrupp med stor kompetens inom området som består av kalkyl, projektledare, konstruktörer och montörer. Som stöd i arbetet har du, förutom chef och chefskollegor även controller, HR och verksamhetsutvecklare till hjälp.

Vi söker dig som

Vi söker dig som vill vara med och leda Bravida framåt och skapa hållbara lösningar för nya som befintliga kunder. Du är resultat- och serviceinriktad, ansvarstagande och affärsmässig i din yrkesroll med ett stort intresse av affärer och människor. Du tar dig an ett chefs- och ledaransvar för att utveckla medarbetarna och avdelningen tillsammans med Bravida. Du är en driven entreprenör som har förmåga att skapa och utveckla goda relationer, både internt som externt. Vidare ser vi att du är lyhörd, kommunikativ och att du är digital i ditt arbetssätt.

Vi söker dig med relevant branscherfarenhet inom ventilation kombination med erfarenhet av ledarskap. För att passa in i rollen har du tidigare erfarenhet av att arbeta med anbudshantering, entreprenadjuridik samt vana av att förhandla. Vidare krävs att du har goda kunskaper inom ekonomi samt har god dator/systemvana. B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 7:e Augusti . Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter. Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se .
www.Bravida.se
Logga karriärföretag 2024

Kontaktpersoner

Sally Alverstrand

Rekryteringsspecialist

sally.alverstrand@bravida.se
Ansök nu!