Om tjänsten

Roll: Avdelningschef

Ansök senast: 2024-08-11

Var: Örebro län

Ansök nu!

Avdelningschef ventilation

Är du en entreprenör som får energi av omväxlande arbetsuppgifter och att bygga verksamhet? Är du en ledare som drivs av att utveckla både kunder och medarbetare? Är du dessutom redo för nästa utmaning? Då har vi på Bravida Ventilation i Örebro nästa utmaning för dig! Vi erbjuder en attraktiv roll för en erfaren ledare som drivs av helhetsansvar för verksamhet och affär. 

Ditt nya jobb 

I rollen som Avdelningschef ingår du i regionens ledningsgrupp och är direkt underställd regionchefen. Du ansvarar för att leda och utveckla avdelningen och regionens verksamhet mot gemensamma mål. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer bestå av: 

  • Sätta vision, mål och strategi för avdelningens utveckling och framtida affär.
  • Säkerställa en säker och inkluderande arbetsmiljö för alla våra medarbetare.
  • Planera, styra och följa upp utvecklingen enligt den satta planen.
  • Arbeta för att alla medarbetare känner sig inkluderade, delaktiga och förstår vad och varför vi gör det vi gör.
  • Genom ett tydligt och coachande förhållningssätt utveckla chefer, ledare och medarbetare som är specialister inom sina respektive områden.
  • Följa upp och ansvara för avdelningens resultat enligt budget och måltal och agera proaktivt.
  • Att vara ytterst ansvarig för affären.

På Ventilationsavdelningen i Örebro arbetar 50 dedikerade medarbetare som med hög kompetens levererar förstklassiga tjänster inom såväl ventilation entreprenad och service som automation. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. På kontoret i Örebro har du även ett aktivt samarbete med övriga discipliner inom EL, VS & Sprinkler. Som team tycker vi det är lika viktigt att ha roligt tillsammans som det är att nå mål, hålla kvalitet och utföra installation och service i världsklass. Våra kunder är alltifrån stora företag, kommuner, fastighetsägare, till privatpersoner, där vår huvudsakliga styrka är vår helhetslösning där vi levererar inom entreprenad, service, kyla, OVK samt injustering.

Ditt nya team 

I ditt team finns en bred kompetens så som kalkyl, projekt- och serviceledning och entreprenad- och servicemontage samt service och installation inom automation. Vi sitter i nybyggda fina lokaler på Aspholmen i Örebro. Du kommer även ha ett nära samarbete med övriga ventilations-/automationsavdelningar i regionen främst i Östergötland.

Din profil

Du är en erfaren ledare som med fördel även har varit chef över andra chefer. Du är resultat- och serviceinriktad, ansvarstagande och affärsmässig i din yrkesroll med ett stort intresse av affärer och människor. Du tar dig an ett chefs- och ledaransvar för att utveckla medarbetarna och avdelningen tillsammans med Bravida. Du är en driven entreprenör som har förmåga att skapa och utveckla goda relationer, både internt som externt. Vidare ser vi att du är empatisk,  lyhörd, kommunikativ och att du är digital i ditt arbetssätt.

Vi söker dig med relevant branscherfarenhet inom ventilation i kombination med erfarenhet av ledarskap. För att passa in i rollen har du tidigare erfarenhet av att arbeta med anbudshantering, entreprenadjuridik samt vana av att förhandla. Vidare krävs att du har goda kunskaper inom ekonomi samt har god dator/systemvana med ett digitalt arbetssätt. B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Bravida som arbetsgivare 

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans. 

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. 

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!  

Hur söker jag jobbet? 

Ansökningar hanteras efter sista ansökningsdatum som är 11 augusti 2024. Tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdatum. 

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. 

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess 

 

Ansök nu!