Om tjänsten

Roll: Övriga tjänstemän

Ansök senast: 2024-08-12

Var: Stockholms län

Sally Alverstrand

Rekryteringsspecialist

sally.alverstrand@bravida.se

Magnus Nilsson

Försäljningschef Stockholm/Mälardalen

magnus.y.nilsson@bravida.se
Ansök nu!

Brand- och säkerhetssäljare

Vill du arbeta i en verksamhet som värnar om sina medarbetares arbetsmiljö, flexibilitet och utveckling? Vill du ha frihet under ansvar att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse? Då kan rollen som säljare hos oss i Stockholm eller Uppsala vara någonting för dig!

Om jobbet

Rollen som säljare på Bravida Säkerhet innebär att du ansvarar för försäljningen till både befintliga och nya kunder. Du arbetar med en personlig budget och till din hjälp har du duktiga och kunniga experter inom bl.a. projektledning, projektering och säljstöd inom inbrottslarm, passerkontroll, brandlarm, CCTV och lås, som vet vad kvalitet och kundnöjdhet innebär. På Bravida Säkerhet har vi god sammanhållning och hjälps åt att arbeta mot samma mål. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:

  • Vårda befintliga kundrelationer
  • Ansvara för att hitta nya kunder och segment
  • Självständigt genomföra behovsanalyser och inhämta kravspecifikationer
  • Offerera, förhandla och genomföra affären

Då vi söker två säljare till både Stockholm och Uppsala kommer din tjänst att utgå från något av våra kontor i Stockholm eller i Uppsala. Du kommer att vara en del av ett team bestående av duktiga och engagerade kollegor som verkar över hela Sverige. 

Vem är du?

Vi söker dig som älskar att göra affärer och bygga relationer. Du har några års erfarenhet av arbete med teknisk försäljning, det är meriterande om du har erfarenhet av säkerhetslösningar som larm, passagesystem, lås och gärna inom brandsäkerhet. Vi ser det som en fördel om du har ett väl utvecklat nätverk i branschen. Du har tidigare visat mycket goda säljresultat, du motiveras av att försöka överträffa din säljbudget och du har fokus på lönsamhet i dina affärer.

Som person är du är utåtriktad, öppen och kommunikativ. Du brinner för försäljning och du vill vara med och utveckla Bravidas tjänster, lösningar och kunderbjudanden. Vidare ser vi att du har en hög energinivå, är en lagspelare och du gillar när det är mycket på gång.

En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning. B-körkort är ett krav.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 14:e Augusti. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter. Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se .
www.Bravida.se
Logga karriärföretag 2024

Kontaktpersoner

Sally Alverstrand

Rekryteringsspecialist

sally.alverstrand@bravida.se

Magnus Nilsson

Försäljningschef Stockholm/Mälardalen

magnus.y.nilsson@bravida.se
Ansök nu!