Om tjänsten

Ansök senast: 2024-07-31

Var: Stockholms län

Ansök nu!

Cloud Specialist Microsoft 365 till Bravida

Är du en passionerad Microsoft 365 Specialist?  Då är du kanske den Cloud Specialist vi letar efter på Bravida, Nordens branschledande företag och dessutom flerårigt rankad som Sveriges bästa arbetsgivare! Hos oss får du möjligheten att vara en del av ett vinnande team som driver kvalitet och innovation framåt. Välkommen med din ansökan!

Ditt nya jobb

I rollen som Cloud Specialist på Bravida har vi tagit ett stort kliv in i framtiden med Microsoft 365 och Azure. Vi har transformerat vår data till SharePoint och OneDrive och nu fokuserar vi på att förvalta och förbättra vår Microsoft 365-plattform. Här händer det ständigt spännande saker, och vi älskar utmaningar och nya lösningar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • Leda och medverka i förvaltnings- eller utvecklingsaktiviteter enligt beslutad plan
  • Ta fram design av lösningsförslag
  • Hantera supportärenden i 3:e nivå
  • Driva och hantera Problem & Knowledge Management inom tjänsteområdet
  • Teknisk omvärldsbevakning
  • Optimering av tjänsteområdet ur ett beställarperspektiv

Här får du möjligheten att arbeta i en stor plattform som angränsar till många olika delar så som AD, Microsoft Entra ID, Microsoft 365, Security, Compliance, etc. Detta ger en stor karriärmässig utvecklingsmöjlighet då vi gärna stöttar i framtida certifieringar.

Ditt nya team

Du kommer att vara en del av vårt IT Workplace-team, bestående av 13 dedikerade medarbetare. Tillsammans med en kollega inom Endpoint Management kommer du att vara en av våra nyckelpersoner i vår resa mot molnet.

Denna roll ser vi helst med placering Stockholm.

Vi söker dig som

  • Har minst 3 års erfarenhet i en liknande roll
  • Gedigen kunskap och erfarenhet av hybrida miljöer i Microsofts plattformar.
  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT eller närbesläktat område
  • Kan uttrycka dig väl på engelska och något av de skandinaviska språken

Den ideala kandidaten är en mästare på att hantera Microsoft 365-miljöer. Dessutom är kompetens inom SharePoint avgörande för att stötta och utveckla våra samarbetsplattformar. Har du dessutom varit med i utveckling och förvaltning av Microsoft 365-plattformen och erfarenhet av att designa och implementera säkerhetslösningar så är det meriterande!

Slutligen, om du älskar teknik, är redo för utmaningar och är nyfiken och vill vara med på vår resa mot framtidens molnlösningar, då är du precis rätt person för oss!

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt den största inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 juli. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

#Microsoft 365 Administration#Microsoft Exchange Online#Microsoft Teams#SharePoint Online

#OneDrive for Business#Entra ID#Power Platform

 

Ansök nu!