Om tjänsten

Ansök senast: 2024-08-01

Var: Sverige

Tomas Gelin

Rekryteringsspecialist

tomas.gelin@bravida.se
Ansök nu!

EL Konstruktörer

Bravidas Design Team söker Sveriges skarpaste EL Konstruktörer

Vill du jobba med en grupp av likasinnade individer där vi inte håller fast vid gamla rutiner för vi bygger system som är smidiga ” bara för att det har fungerat tidigare betyder det inte att den kommer att göra det i framtiden”

Vi överför inte risker till varandra. Vi gör inget mot andra som vi inte vill att andra gör mot oss. Vi är teknikproffs som gör jobbet ordentligt som dom proffs vi är med en unik fokus där vi har en unik ledare. Vi vill vinna.

Nu söker vi flera Konstruktör EL till nya spännande projekt

Ditt nya jobb

Som El konstruktör har du en aktiv och stöttande roll i nya och befintliga projekt.I tjänsten kommer du att utföra arbetet och samordna projektering av disciplin el och projektörer mot gemensamma och uppsatta mål utifrån beställarens krav.

I tjänsten ingår det även att utföra kontinuerliga uppdateringar av ritningar, underlag och modeller samt att skapa ordning och struktur i projektet. Vidare det att arbeta med leverans av underlag och granskning av inkommande handlingar från konsulter och entreprenörer för att ingå att fastställda och rutiner uppfyllda.

 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att:

  • Klarställa kontraktskrav och förutsättningar inom ditt ansvarsområde.
  • Projektera anläggningar i Revit.
  • Upprättande av ritningar med Elprocad och ha förståelse för febdok.
  • Upprätta ritningar och handlingar inom olika elsystem inom belysning, kraft, kanalisation, centralredovisningar mfl.
  • Utforma och strukturera projektets uppgifter baserat på den fastställda tidsplaneringen.
  • Teknisk granskning av elinstallationer.
  • Se till att vi följer projektets olika riktlinjer.

Andra arbetsuppgifter än ovan förekommer i projektet och det krävs därav en flexibilitet i rollen för att leva upp till beställarens krav.

Det kommer att vara stor frihet under ansvar och möjlighet att jobba i med Bravidas olika avancerade och unika projekt.

Du kommer att jobba ifrån något av Bravidas kontor och rapportera till din unika ledare.  

Vi söker dig som

Har eftergymnasialutbildning inom elteknik eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet av arbete som projektör/el-konstruktör och samordnare i projekt.

Du har även erfarenhet av arbete med olika mjukvaror. Vidare ser vi att du har kunskap inom 3D-modelleringsprogram som AutoCAD, Revit samt 3D-samordningsprogram som Navisworks samt generell IT-förståelse. Du innehar B-körkort samt uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Utöver ovan är du en driven, strukturerad och kreativ person som har förmåga att arbeta självständigt. Du har en förmåga att utvärdera olika typer av information och gillar att jobba mot uppsatta mål, såväl som kortsiktigt som långsiktigt.Du besitter god kommunikationsförmåga och är social, du har inget problem att hantera interna som externa kontakter och skapar och bibehåller goda relationer.

 

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 1 augusti 2024. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter. Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se .
www.Bravida.se
Logga karriärföretag 2024

Kontaktpersoner

Tomas Gelin

Rekryteringsspecialist

tomas.gelin@bravida.se
Ansök nu!