Om tjänsten

Ansök senast: 2024-08-31

Var: Stockholms län

Ansök nu!

Entreprenadingenjör

Vill du vara med och jobba i Bravidas genom tiderna största infrastrukturprojekt och få jobba i ett team som har fokus på framtid och arbetsglädje? Hos oss får du frihet under ansvar att överträffa förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Nu söker Förbifart Stockholm en driven entreprenadingenjör. Är du redo för din nästa utmaning – ansök redan idag! 

Som Entreprenadingenjör kommer du att stötta produktionsledare i samtliga delar av produktion samt ansvara för framtagandet av avstämningsunderlag i samtliga processer i projektet. I tjänsten rapporterar du löpande till produktionsledaren. Projektet innefattar även ett stort antal olika aktörer och kontaktytor som ska samordnas och koordineras. Projektet är unikt i sin karaktär och en viktig utmaning kommer att vara att framta och ständigt anpassa leveranser och planer i dialog med centrala kontaktytor i projektet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av:

  • Avstämning av tidplaner, resursplaner och inköpsplaner utifrån produktionskalkyl
  • Vara insatt och följa upp kontraktsfrågor utifrån avtal och AF-delar
  • Löpande hantering och planering av pågående produktion tillsammans med Bravidas utförande underentreprenörer.
  • Framtagande av underlag för ÄTA, hinder och störning samt uppmärksamma produktionsledaren om avvikelser
  • Bistå produktionsledare med planering, beredning, riskhantering och förhandlingar med berörda kontaktytor
  • Hjälpa till med ekonomiska prognoser

Andra arbetsuppgifter än ovan förekommer i projektet och det krävs därav en flexibilitet i rollen för att leva upp till beställarens krav. I denna tjänst kommer du vara placerad på våra etableringskontor i Skärholmen och Vinsta.


Ditt nya team 

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Här får du möjligheten att växa i din roll och bygga din framtida karriär i vårt största infrastrukturprojekt genom tiderna. På Förbifart Stockholm arbetar vi som ett team och vi tar hand om dig som medarbetare. Gemenskap och teamkänsla otroligt viktigt för oss, därför hittar vi på aktiviteter både innanför och utanför arbetsplatsen. 

Om projektet 

E4 Förbifart Stockholm är en vägsträcka som byggs väster om Stockholms innerstad; den blir 21 kilometer lång och ner till 70 meter djup, med 18 kilometer i tunnel. Sträckan började byggas 2015 i Trafikverkets regi och ska öppna för trafik under 2030. I projektet ingår totalt ett tjugotal bygg- och anläggningsentreprenader, varav fem är entreprenader för installation av tekniska system. 

Vi söker dig som

Har en relevant teknisk ingenjörsexamen. Vi ser att du har minst 1 års erfarenhet av rollen som entreprenadingenjör samt har goda kunskaper i ekonomi och erfarenhet av entreprenadjuridik. Vi ser att personen som kliver in i rollen har ett genuint engagemang och driv för att arbeta inom installationsbranschen. Vidare ser vi att du är en social person som är duktig på att skapa och bibehålla goda relationer. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver ovan är du en resultatinriktad och strukturerad person, som har förmåga att arbeta självständigt. Du gillar att jobba med såväl kortsiktiga som långsiktiga mål och har ett öga för affärsmässiga lösningar. Du har god kommunikationsförmåga och har inget problem att hantera interna som externa kontakter.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 augusti

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Ansök nu!