Om tjänsten

Ansök senast: 2024-08-31

Var: Stockholms län

Ida Nordin

Avdelningschef

ida.nordin@bravida.se
Ansök nu!

Installationssamordnare - Bravida Södertälje

Installationssamordnare till Bravida i Södertälje

Vill du alltid bli lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi använder många digitala system som underlättar arbetet för både montörer och tjänstemän. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra förtag klarar. Nu söker vi installationssamordnare till vår avdelning i Södertälje.

Om jobbet

Rollen som installationssamordnare på Bravida innebär att du ansvarar för att vara med och driva produktionen framåt.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:

  • Planera och samordna: Ansvara för att planera och samordna installationer av tekniska system och komponenter inom byggprojekt.
  • Teknisk expertis: Ha kunskap om olika installationer, inklusive VS, el, ventilation, styr och sprinkler.
  • Följa föreskrifter: Säkerställa att alla installationer följer gällande föreskrifter och standarder.
  • Samarbete: Samarbeta med andra delar av byggprojektet för att säkerställa smidiga installationer.
  • Utveckla och bevara kundrelationer
  • Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbete

Som installationssamordnare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kunders förväntningar genom din kunskap, driv och ditt intresse.

Avdelning Södertälje består av totalt 60 kollegor och vi jobbar med entreprenader inom el, vs och ventilation i Södertäljeområdet. Våra uppdragsgivare är främst byggföretag samt större industrier i området och i denna tjänst kommer du till största del utföra installationer inom industrilokaler i Södertälje.

Vem är du?

Vi söker dig som har god kunskap inom installationer och förstår vikten av att planera, strukturera och kommunicera. På vår avdelning finns många erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och Bravidaskolan erbjuder många möjligheter till utveckling inom din roll. Hos oss får du möjlighet att växa!

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft att leda utvecklingen framåt och ditt arbetslag mot ett gemensamt mål. Du har god social kompetens och kan bygga kundrelationer och utveckla goda affärsrelationer. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du bidrar till vår positiva anda på arbetsplatsen.

På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet, men du måste också kunna leda dig själv. Det är summan av vår gemensamma drivkraft som tar oss framåt!

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Bravida arbetar inom säkerhetsklassade objekt vilket innebär att vi kommer genomföra en säkerhetsprövning ifall du kommer tillräckligt långt i processen.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet sprinkler, kyla och kraft. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vi är drygt 12 000 personer som skapar stora resultat tillsammans.

Här blir du en i gänget och vi vill ta hand om dig som medarbetare genom att erbjuda förmåner som friskvårdsbidrag, hälsoundersökningar, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga. 

När du växer, växer vi och din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar och möjligheter.

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 31 november men vi hanterar ansökningar löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Vill du veta hur vår vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida.

 

 

Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter. Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se .
www.Bravida.se
Logga karriärföretag 2024

Kontaktpersoner

Ida Nordin

Avdelningschef

ida.nordin@bravida.se
Ansök nu!