Om tjänsten

Roll: Övriga tjänstemän

Ansök senast: 2024-08-19

Var: Sverige

Robert Löfgren

Rekryteringsspecialist

robert.x.lofgren@bravida.se
Ansök nu!

Teknikansvarig EL

Ditt nya jobb

Teknikansvarig EL har ett övergripande ansvar för allt el-relaterat i projekt och stöttar i projekten med sin el-expertis. Det handlar om att utveckla strategier för teamet, ange teknisk design, bestämma materialval och producera generella specifikationer för elsystem. Teknikansvarig EL förväntas ha översikt och ansvara för samordning av den stora mängden information av el i projektet för att kunna säkerställa kvalitetssäkring och kvalitetskontroll gällande el design. Som Teknikansvarig EL förväntas du också ha en djupgående förståelse för projektering av  el-system och installationsprocesser. I rollen ingår det att utföra kontinuerliga uppdateringar av ritningar och modeller samt säkerställa ordning och struktur i projektet. Rollen innebär inget ansvar över budget, men du som Teknikansvarig EL har delegerande personalansvar och en aktiv roll över ett team inom el. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

 • Stötta Bravidas projekt inom el
 • Utveckla strategier inom el
 • Producera generella el-specifikationer
 • Granska design i projekt
 • Mallfiler, ritningsindelningar, och stämplar av el
 • Hitta rätt detaljeringsnivå (Level of detailing, LOD)
 • Uppbyggnad samordningsmodell
 • Upprättande av komponentdatabas
 • Koppla ekonomi, tidsplanering, projektering, utförande att kommunicera via databaser och BIM

Andra arbetsuppgifter än ovan förekommer i projektet, det krävs därav en flexibilitet i rollen.

Vi söker dig som:

 • Har 10+ års erfarenhet inom el
 • Har arbetat med olika projekt inom kommersiellt, industri, datacenter och infrastruktur
 • Har en högskoleutbildning inom byggnads/installationsteknik eller motsvarande
 • Har djupgående erfarenhet av projektering och beräkningssätt inom installation/el
 • Har god förståelse om databaser och generell IT-förståelse
 • Har erfarenhet av effektivisering av installationer ur ett miljöperspektiv
 • Uttrycker sig obehindrat på såväl svenska som engelska i tal och skrift
 • Har kunskap inom CAD/Revit samt 3D-modellering tex Navisworks

Driven, strukturerad och noggrann: Du är en ambitiös och motiverad individ som arbetar målmedvetet för att uppnå önskade resultat. Din strukturerade arbetsstil gör att du effektivt kan planera och organisera dina uppgifter för att säkerställa att de slutförs på ett noggrant och korrekt sätt.

Förmåga att arbeta självständigt och i team: Du är lika bekväm med att arbeta självständigt som att samarbeta i grupp. Din självständighet gör att du kan ta egna initiativ och fatta beslut när det behövs, samtidigt som din förmåga att samarbeta gör dig till en värdefull teamspelare som kan bidra till att uppnå gemensamma mål.

Analytisk förmåga och förmåga att utvärdera information: Din analytiska förmåga gör att du kan noggrant analysera och utvärdera komplex information för att dra relevanta slutsatser och fatta beslut. Du är skicklig på att se mönster och trender och kan använda denna insikt för att identifiera effektiva lösningar på problem.

Utmärkt förmåga att kommunicera och samarbeta med interna och externa kontakter: Din utmärkta kommunikationsförmåga gör att du kan effektivt förmedla dina tankar och idéer både internt inom organisationen och externt till intressenter och samarbetspartners. Du är en bra lyssnare och har förmågan att etablera och upprätthålla goda relationer med alla som du samarbetar med.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 19 augusti. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

 #LI-Remote

Kontaktpersoner

Robert Löfgren

Rekryteringsspecialist

robert.x.lofgren@bravida.se
Ansök nu!