Om tjänsten

Roll: Projektledare

Ansök senast: 2024-08-15

Var: Västra Götalands län

Per-Ola Büller

Avdelningschef

peo.buller@bravida.se
Ansök nu!

Projektledare Automation

Vill du arbeta på ett branschledande företag som ger dig goda möjligheter till utveckling? – Då har vi jobbet för dig! Region Göteborg befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker nu en projektledare till vår fortsatta satsning inom automation.

Om jobbet

I rollen som projektledare inom automation kommer du vara navet i projektverksamheten. Du är ansvarig för våra automationsprojekt. Allt från att vara delaktig i att ta fram försäljningskalkyl, till att ansvara för projektplanering ekonomi och utförande, till färdig leverans. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå utav:

 • Leda projektens olika faser samt ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekten.
 • Utveckla och bevara kundrelationer genom värdeskapande tilläggsförsäljning.
 • Arbeta med bland annat upphandlingar/inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete.
 • Leda och engagera medarbetare och verka för att skapa ett positivt team.
 • Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan.
 • Vara delaktig i att ta fram konstruktioner, Drift och skötselinstruktioner och vara delaktig vid besiktning.
 • Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten och ständigt utmana våra processer för att hitta ett konkurrenskraftigt arbetsflöde.

Som projektledare får du frihet under ansvar, projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek och innehåll. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv, ditt intresse och din förmåga att tillsammans med dina medarbetare skapa ett högpresterande team. Tillsammans skapar vi stora resultat. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar, eftersom vi har alla fastighetstekniska discipliner hos oss inom Bravida.


Vi söker dig som

 • Tidigare arbetat med projektledning
 • Har god teknisk förståelse och ett stort intresse för programmering, IT och nätverksteknik
 • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift
 • Har goda ekonomiska kunskaper
 • Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet inom fastighetsautomation och/eller installation.

Som person trivs du att arbeta såväl självgående som i grupp. Du har för vana att ta ansvar och ser samarbete som en självklarhet. Du tar ditt arbetslag mot ett gemensamt mål och förstår värdet i att bygga relationer både internt och externt. Du är en prestigelös person som gillar att utvecklas och ständigt vill fortsätta lära.

Bravida som arbetsgivare
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 15 Augusti 2024. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Läs mer om vår automationssatsning här.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Ansökningar som skickas på annat sätt än genom hänvisad annons kommer ej att hanteras. 

 

Kontaktpersoner

Per-Ola Büller

Avdelningschef

peo.buller@bravida.se
Ansök nu!