Om tjänsten

Ansök senast: 2024-08-31

Var: Örebro län

Joakim Grandelius

Avdelningschef

joakim.grandelius@bravida.se 0586-503 01
Ansök nu!

Projektledare EL

Projektledare EL

Är du en erfaren Projektledare och vill du arbeta på ett branschledande företag som ger dig goda möjligheter till utveckling? Då har vi jobbet för dig! Bravida Karlskoga fortsätter att växa och söker nu en Projektledare inom EL som vill medverka till vår fortsatta utveckling med spännande projekt. Välkommen med din ansökan!

Ditt nya jobb

Rollen som Projektledare på Bravida är en nyckelroll där du ansvarar för dina projekt från kalkyl till färdig leverans. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå utav:

  • Leda projektens olika faser samt ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekten.
  • Utveckla och bevara kundrelationer genom värdeskapande tilläggsförsäljning.
  • Arbeta med bland annat upphandlingar/inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete.
  • Leda och engagera medarbetare och verka för att skapa ett positivt team.
  • Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan.
  • Återkoppla de erfarenheter vi har fått i utfört projekt, till övriga projektdeltagare och kollegor.
  • Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten och ständigt utmana våra processer för att hitta ett konkurrenskraftigt arbetsflöde.

Som projektledare får du stor frihet under ansvar, projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek och innehåll. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv, ditt intresse och din förmåga att tillsammans med dina medarbetare skapa ett högpresterande team. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar, eftersom vi har alla fastighetstekniska discipliner hos oss inom Bravida.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har flerårig erfarenhet som projektledare inom EL med erfarenhet av att framgångsrikt ha drivit större projekt och du får gärna ha arbetat multidisciplinärt tidigare. Vi söker dig som är drivande, ansvarstagande, har ett bra och sunt ledarskap och är strukturerad samt lösningsorienterad. Du är trygg i din roll och trivs med att skapa och underhålla kundrelationer. Du behöver kunna kommunicera flytande på svenska och inneha ett giltigt B-körkort.

Ditt nya team

Här på Bravida i Karlskoga jobbar ett gäng kompetenta och serviceinriktade kollegor som levererar installationer inom EL, säkerhet, tele, bredband samt VS och Industrirör. Hos oss är det högt i tak och vi tar vårt uppdrag på stort allvar men vi glömmer inte bort att ha kul på jobbet.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 augusti. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Kontaktpersoner

Joakim Grandelius

Avdelningschef

joakim.grandelius@bravida.se 0586-503 01
Ansök nu!