Om tjänsten

Roll: Övriga tjänstemän

Ansök senast: 2024-08-05

Var: Stockholms län

Robert Löfgren

Rekryteringsspecialist

robert.x.lofgren@bravida.se
Ansök nu!

Projektledare Industrirör

Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare till vår Industrirör avdelning i Stockholm.

Om tjänsten

I rollen som projektledare på Bravida Industrirör kommer du ha helhetsansvaret i projektet och tillsammans med ditt team driva projekten genom samtliga faser från projektplanering till leverans. Här arbetar du med affärsutveckling, driver kontakten med kunder samt ansvarar för tidplan, ekonomi och uppföljning av projekten.

Avdelningen är specialiserad på entreprenad och fokuserar på stora projekt. Tillsammans bildar vi ett positivt och framåtriktat team på cirka 40 medarbetare som strävar efter att skapa trivsel på arbetsplatsen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

  • ansvar för kalkyl, resultat och genomförande av projekt
  • användning av vårt digitala projektverktyg Dalux
  • utveckling och bevarande av kundrelationer
  • inköp, resursplanering och arbete med kvalitets- och arbetsmiljö
  • att leda och engagera medarbetare
  • deltagande i Bravidas kontinuerliga förbättringsarbete

Som projektledare får du frihet under ansvar och möjlighet att arbeta med stora och komplexa projekt med både svenska och internationella kunder. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse för affären.

Tjänsten är placerad i Stockholm och innebär resor både inom Stockholmsregionen och till andra delar av Sverige beroende på projektets natur. Du rapporterar löpande till avdelningschefen.

Vi söker dig som

För att lyckas i rollen ser vi att du har en teknisk utbildning och minst 5 års erfarenhet som projektledare inom industrirör eller liknande område. Det är meriterande om du har drivit stora projekt och har kompetens inom ABT04/ABT06.

Vidare har du erfarenhet av projektadministration och projektdokumentering, kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Vi ser gärna att du som person har ett starkt driv, är engagerad och affärsmässig i din yrkesroll. Vidare ser vi att du är kommunikativ, nyfiken och flexibel då du kommer att ansvara för många kontaktytor både inom och utanför organisationen.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?   

Ansökningar hanteras efter sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2024-08-05. 

Du skickar in ditt CV genom att klicka på knappen Ansök nedan. 

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Kontaktpersoner

Robert Löfgren

Rekryteringsspecialist

robert.x.lofgren@bravida.se
Ansök nu!