Om tjänsten

Ansök senast: 2024-08-16

Var: Sverige

Robert Löfgren

Rekryteringsspecialist

robert.x.lofgren@bravida.se
Ansök nu!

QAQC Manager

Vi söker en QAQC Manager till vårt affärsområde Bravida PMO. Bravida PMO arbetar med stora och komplexa infrastrukturprojekt över hela Norden. Vi söker en erfaren ledare primärt till projekt inom datacenter industrin. 

Om jobbet  

Som QAQC Manager för PMO kommer du att hantera dels övergripande projektmodell, processer och rutiner samt dels kvalitetskontroll och provning. I din roll ingår ett övergripande ansvar för att definiera och vidareutveckla PMOs arbetssätt på området. Vi har hög ambitionsnivå och arbetar redan i framkant på kvalitetsområdet. Arbetet är mycket varierande och självständigt med fokus på att ständigt förbättra och effektivisera kvalitetssäkring och verifiering av installationer samt provningar varpå löpande dialog med design- och produktionsteamen är en naturlig del.  

I din roll kommer du även att leda, utveckla och samarbeta med våra befintliga resurser inom kvalitet i våra pågående projekt. Det samlade teamet består idag av ca 15 personer, som på sikt kommer bli fler, där du blir en nyckelperson att fortsätta bygga teamet i vårt fortsatta kvalitetsarbete.

Dessutom kommer du själv ha en operativ roll i ett eller flera projekt, som ansvarig för kvalitet. Detta betyder att du ansvarar för att upprätta och följa upp projektplaner, kravhantering, kontrollprogram och provningsplaner rörande kvalitet i både planerings- och utförandefaser. Du upprättar metoder och rutiner med hänsyn till beställarens behov. Du samordnar och säkerställer även projektplaner med underentreprenörernas projektplaner. Rollen kan med fördel utgå från något av våra kontor i Sverige. Resor i rollen förekommer till våra större projekt runt om i Norden.  

Vem är du?  

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som ledare, har minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet från större projekt och de senaste åren jobbat med kvalitetsarbete inom tekniska projekt. Meriterande om du har erfarenhet av installationsarbeten från datacenter. 

Vi tror att du har en teknisk examen på högskolenivå eller motsvarande. Du talar svenska och engelska i både tal och skrift.   

Som person är du driven, strukturerad och analytisk. Du har en förmåga att kunna arbeta både kortsiktigt och långsiktigt med uppsatta mål. Du trivs i en ledande roll med stort ansvar och engagemang. Sammanhållning, uthållighet och kommunikation är förmågor du besitter och du kan hantera olika interna och externa kontakter samtidigt.  
  
Bravida som arbetsgivare    

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.   

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.   

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!  

Hur söker jag jobbet?   

Ansökningar hanteras efter sista ansökningsdatum som är 16 augusti 2024. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.   

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess   

#LI-Remote

Kontaktpersoner

Robert Löfgren

Rekryteringsspecialist

robert.x.lofgren@bravida.se
Ansök nu!