Om tjänsten

Roll: Personal/HR

Ansök senast: 2024-08-05

Var: Västra Götalands län

Ansök nu!

Rekryteringsspecialist

Om du brinner för rekrytering så finns det nu en väldigt spännande möjlighet hos en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida står inför en stark tillväxt de kommande åren och behovet av nya medarbetare kommer vara stort. För att möta vårt rekryteringsbehov har Bravida stärkt upp sitt interna rekryteringsstöd. Vill du vara med och utveckla en nyckelfunktion på ett framgångsrikt och marknadsledande företag så är det här rollen för dig! Välkommen att ansöka redan idag!

Om tjänsten:

I rollen som Rekryteringsspecialist blir du en nyckelperson inom rekrytering där du kommer stötta chefer, utveckla effektiva rekryteringsprocesser samt arbeta proaktivt på marknaden för att hitta potentiella kandidater. Rollen kommer vara operativ där du ansvarar för dina egna rekryteringar och tillsätter både specialister och chefspositioner inom tjänstemannasidan.

Som Rekryteringsspecialist kommer du vara en del av en HR-organisation och ingå i vårt rekryteringsteam. Teamet sitter placerade i Stockholm, denna tjänst är till vår division i södra Sverige där du kommer vara placerad i Göteborg/Mölndal. En del resor kommer att ingå i tjänsten för att bygga upp ett förtroende och nätverk i organisationen.

Vi söker dig som:

· har minst 3 års erfarenhet av rekrytering och search

· har erfarenhet och kunskap av alla delar i en rekryteringsprocess, allt ifrån kravprofilsmöten med rekryterande chef till referenstagning.

· har erfarenhet av att arbeta med testverktyg.

· har examen från Personalvetenskapliga programmet, erfarenhet från bemanningsbranschen eller annan relevant arbetslivserfarenhet

· innehar B- körkort

Du har starkt eget driv och en naturlig social förmåga som hjälper dig att bygga många goda relationer inom Bravidas organisation. Du drivs av att lära dig nya saker och har ett intresse för att bidra till utveckling i kombination med att du av naturen är ihärdig och envis. Besitter du även förmågor som strukturerad, proaktiv och trivs med att hålla ett högt tempo? – ja då ökar dina chanser att lyckas i rollen!

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 5 augusti 2024. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Ansök nu!