Om tjänsten

Ansök senast: 2024-08-16

Var: Sverige

Robert Löfgren

Rekryteringsspecialist

robert.x.lofgren@bravida.se
Ansök nu!

Safety Facilitator

Vi söker dig som vill vara med och driva vårt arbetsmiljöarbete för att skapa en säker och effektiv produktion till våra datacenter projekt. Då kanske rollen som Safety Facilitator hos Bravida är rätt tjänst för dig! Välkommen med din ansökan. 
  
Ditt nya jobb 

Som Safety Facilitator i produktion på Bravida kommer du ha ett operativt ansvar för frågor som rör Arbetsmiljö. Arbetsuppgifterna varierar i projektets olika faser och äger rum på både strategisk och operativ nivå. Du kommer att vara produktionens representant på plats inom etableringsområdena. 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att upprätta rutiner, upprätta metoder, samordna, informera och vidta korrigerande åtgärder för att minimera arbetsmiljörisker. Det ingår även i befattningen att ansvara för rapportering och resultatgenomgång till produktionens HSE Manager. 

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Observera arbetsförhållandena ute i verksamheten för att se till att arbetsmiljön är säker och uppfyller lagar, föreskrifter samt kundens krav på säkerhet. 
  • Vidta åtgärder när det finns osäkra arbetsförhållanden: omedelbar åtgärd där det är möjligt alt. spärra av området tills åtgärd är på plats eller stoppa arbetet om det behövs och kontakta arbetsledare. 
  • Uppmärksamma osäkra beteenden och vidta omedelbara åtgärder innan en incident eller olycka inträffar. 
  • Rapportera in åtgärder som utförts på riskobservationer 
  • Hjälpa till vid inköp av material och utrustning som förbättrar arbetsmiljön och säkerheten. 
  • Stötta i arbete med ordning och reda genom att ta fram åtgärder, material och hjälpmedel för att underlätta för personalen att hålla ordning. 
  • Önskvärt att kunna axla rollen som kontaktperson vid frågor som rör psykosocial arbetsmiljö. 

Vi söker dig som 

Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbete i byggsektorn inom infraprojekt, datacenter, industri eller verkstad, kanske som konsult, arbetsmiljöingenjör, produktionstekniker eller har du praktisk erfarenhet, som vi värderar likvärdigt. 

Framför allt är du en lösningsorienterad och praktisk person som brinner för frågorna och som vill bidra med din kunskap och ditt engagemang i den verkliga vardagen. 

Önskvärt är att du har kunskaper i systematisk arbetsmiljö och arbetsmiljölagstiftningen samt är kommunikativ och talar och skriver svenska och engelska. Har du erfarenhet av, arbete som skyddsombud är det meriterande. 

För att lyckas i rollen tror vi att du besitter stort engagemang och intresse av arbetsmiljö och hälsa, är diplomatisk och pedagogisk. Är noggrann, observant, självgående och drivande. 

Bravida som arbetsgivare 

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans. 

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. 

När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet? 

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 16 augusti 2024. 

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. 

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. 

#LI-Remote

Kontaktpersoner

Robert Löfgren

Rekryteringsspecialist

robert.x.lofgren@bravida.se
Ansök nu!