Om tjänsten

Ansök senast: 2024-07-31

Var: Kalmar län

Johan Kriivel

Avdelningschef

johan.kriivel@bravida.se 0480-456461

Nicklas Elmerstig

Serviceledare

nicklar.elmerstig@bravida.se +46 480456463
Ansök nu!

Säkerhetstekniker

Är du serviceinriktad och är har erfarenhet inom larm och passage? Vill du dessutom arbeta på ett företag där du får möjlighet att utvecklas? Bravida söker nu en Säkerhetstekniker till vårt team i Kalmar. Välkommen in med din ansökan!

Om jobbet

Som säkerhetstekniker kommer du jobb med framför allt larm och passagesystem. Vi utför ett omväxlande arbete med både större projekt och mindre serviceuppdrag. För oss är det viktigt att våra tekniker har rätt förutsättningar på sina uppdrag och vi erbjuder därför både interna och externa utbildningar.

Som säkerhetstekniker på Bravida kommer du att arbeta med följande:

  • Installation och driftsättning av säkerhetsanläggningar
  • Aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer
  • Ta hand om eftermarknaden, service samt att instruera våra kunder i användningen av deras säkerhetsanläggningar
  • I viss mån agera tekniskt säljstöd till våra säljare
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Ditt nya team

På Bravida Kalmar börjar vi veckan med ett kort möte där vi går igenom veckans uppgifter. Med hjälp av moderna digitala system planerar du självständigt din arbetsdag, samtidigt som du har stort förtroende och stöd från kollegorna. Du arbetar självständigt men i nära samarbete med ditt lilla team inom vår stora avdelning.

Uppgifterna varierar från installationer och service till felsökning och reparationer, alltid med fokus på hållbara och energieffektiva lösningar. Genom digitala verktyg dokumenterar du enkelt ditt arbete, beställer material och håller kontakt med kollegor och kunder. Dagen avslutas med att sammanställa arbetet och förbereda för morgondagen.

Vi söker dig som

  • El-teleteknisk utbildning
  • Tidigare arbetat säkerhetsinstallationer och är kunnig inom data- och nätvärkslösningar.
  • Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har jobbat med våra system Autotronica och Integra tidigare men arbetar även med för marknaden vanligt förekommande system. Vi kräver utdrag ur belastningsregistret om du går vidare i processen.

Som person är du driven, engagerad och prioriterar såväl framdrift som kvalitet. Du är ordningsam och har ett strukturerat arbetssätt. Utöver nämnda kvaliteter ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse. Du har förmågan att skapa goda relationer och är ansvarstagande i mötet med våra kunder. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och med olika personer ser vi gärna att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 juli 2024. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter. Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se .
www.Bravida.se
Logga karriärföretag 2024

Kontaktpersoner

Johan Kriivel

Avdelningschef

johan.kriivel@bravida.se 0480-456461

Nicklas Elmerstig

Serviceledare

nicklar.elmerstig@bravida.se +46 480456463
Ansök nu!