Om tjänsten

Roll: Serviceledare

Ansök senast: 2024-08-31

Var: Skåne län

Oskar Svärd

Avdelningschef

oskar.svard@prenad.se +46 727127577
Ansök nu!

Servicechef EL

Är du redo för nästa utmaning? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en föränderlig miljö? Nu söker vi en servicechef till vår avdelning i Perstorp, som kan vara med och utveckla vår serviceverksamhet. Välkommen med din ansökan!

Ditt nya jobb

Som servicechef på Prenad har du ett helhetsansvar över vår serviceverksamhet, vilket innebär ekonomi-, strategi- och personalansvar. I dina arbetsgifter ingår: 

  • Att bevara och utveckla kundrelationer
  • Att ansvara för avtal och ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
  • Att organisera, leda och engagera medarbetare
  • Att arbeta med kalkyl- och prognosarbete
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att vara delaktig i Prenads förbättringsarbeten och utveckla serviceverksamheten

Som servicechef på Prenad får du frihet under ansvar. För oss är ett tillitsbaserat förhållningssätt och ledarskap viktigt.

Ditt nya team

På Prenad El i Perstorp är vi cirka 90 personer, fördelade på fyra orter med medarbetare inom industriservice, service, entreprenad och säkerhet. Orterna vi huserar på är Perstorp (huvudkontor), Hässleholm, Klippan och Åstorp. Som servicechef kommer du att ansvara för ett team inom service om cirka 45 medarbetare från Hässleholm, Perstorp och Klippan. På varje ort finns serviceledare som sköter den dagliga planeringen och arbetsledningen. Du kommer i din tjänst att ha ett nära samarbete med såväl serviceledare som avdelningschef.

Avdelningens uppdrag sträcker sig från stora entreprenader till mindre serviceuppdrag. Vår styrka är vår bredd av kompetens och vårt breda utbud av tjänster. Vi samarbetar mycket med övriga avdelningar och discipliner i regionen och delar lokal med både VS och Vitvaror. Vi är ett gott gäng som jobbar tätt tillsammans och som värdesätter att ha roligt på jobbet!

Vi söker dig som

Vi söker dig som har teknisk examen eller motsvarande med flerårig erfarenhet från branschen. Du har erfarenhet av servicearbete inom installationsbranschen samt känsla och intresse för säljarbete och kundrelationer. Du har också goda kunskaper om ekonomi och vana av uppföljning av ekonomiska resultat. Du behärskar Office-paketet och andra IT-verktyg väl. Det är önskvärt att du har lokal förankring i Perstorp-Klippan-Hässleholm-Örkelljunga-området med omnejd. Har du även ett befintligt kontaktnät inom dessa områden är det starkt meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du affärsmässig, utåtriktad och resultatorienterad. Du har en god struktur i ditt arbete och lätt för att kommunicera och samarbeta. Arbetet som servicechef kräver ofta snabba beslut och ageranden vilket medför att du bör vara stresstålig och ha god problemlösningsförmåga.

Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Prenad som arbetsgivare

Prenad är en del av Bravida som är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Prenad eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  i arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Prenad dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Prenad är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 augusti 2024. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter. Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se .
www.Bravida.se
Logga karriärföretag 2024

Kontaktpersoner

Oskar Svärd

Avdelningschef

oskar.svard@prenad.se +46 727127577
Ansök nu!