Om tjänsten

Ansök senast: 2024-08-25

Var: Kronobergs län

Andreas Roos

Avdelninschef VS

andreas.y.roos@bravida.se 0470 906 54
Ansök nu!

Servicechef VS

Är du redo för nästa utmaning? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en föränderlig miljö? Nu söker vi en servicechef inom VS till vår avdelning i Växjö, som kan vara med och utveckla vår serviceverksamhet! Välkommen med din ansökan!

Ditt nya jobb

Som servicechef på Bravida har du ett helhetsansvar över vår serviceverksamhet, vilket innebär både ekonomi- och personalansvar. I dina arbetsgifter ingår: 

  • Att utveckla och bevara kundrelationer
  • Att ansvara för avtal och ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
  • Att organisera, leda och engagera medarbetare
  • Att arbeta med kalkyl och prognosarbete
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten och utveckla serviceverksamheten

Som servicechef på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Ditt nya team

På Bravida Växjö VS är vi cirka 30 medarbetare inom entreprenad och service. Avdelningen leds av avdelningschefen, tillsammans med servicechefen som ansvarar för sitt team inom service, som består av cirka 15 medarbetare. Avdelningens uppdrag sträcker sig från entreprenader till mindre serviceuppdrag. Vår styrka är vår bredd av kompetens och vårt breda utbud av tjänster. Vi samarbetar mycket med övriga avdelningar och discipliner i regionen och delar lokal med el, ventilation och automation. Vi är ett gott gäng som jobbar tätt tillsammans och som värdesätter att ha roligt på jobbet!

Vi söker dig som

Har teknisk examen eller motsvarande med flerårig erfarenhet inom VS. Du har erfarenhet av servicearbete inom installationsbranschen samt har erfarenhet och intresse av säljarbete och att skapa goda kundrelationer. Du har också intresse och kunskaper inom ekonomi och uppföljning samt inom ledarskap. Du behärskar Office-paketet och andra IT-verktyg väl. Det är viktigt att du har lokal förankring i Växjö med omnejd. B-körkort är ett krav.

Som person är du affärsmässig, utåtriktad och resultatorienterad. Du är strukturerad och ordningsam samt har goda ledaregenskaper med en förmåga att motivera andra. Arbetet som servicechef kräver ofta snabba beslut och ageranden, vilket ställer krav på en stor problemlösningsförmåga och förmåga att kunna hantera flera uppgifter samtidigt.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Varmt välkommen med din ansökan senast 25 augusti 2024. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter. Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se .
www.Bravida.se
Logga karriärföretag 2024

Kontaktpersoner

Andreas Roos

Avdelninschef VS

andreas.y.roos@bravida.se 0470 906 54
Ansök nu!