Om tjänsten

Roll: Serviceledare

Ansök senast: 2024-08-18

Var: Västerbottens län

Daniel Lindahl

Filialchef Elservice

daniel.lindahl@bravida.se 090 - 15 26 31
Ansök nu!

Serviceledare EL

Är du redo att ta steget upp till en ledande roll inom service? Har du skarpa planeringsfärdigheter och en passion för att leda och motivera andra? Då är det dags att utforska möjligheterna hos Bravida i Umeå. Vi söker en engagerad och serviceinriktad person som vill ta nästa steg i sin karriär och bli en del av vårt dynamiska team. Välkommen med din ansökan!

Ditt nya jobb

Som serviceledare hos oss kommer du att ha en nyckelroll i att säkerställa effektiva och högkvalitativa tekniska lösningar för våra kunder. Du kommer att ansvara för att leda, stödja och utveckla ett team av skickliga tekniker, samt planera och organisera underhålls- och serviceinsatser. Med ditt starka ledarskap kommer du att bidra till att skapa en positiv arbetsmiljö och säkerställa att våra kunder får en förstklassig serviceupplevelse.

Du ansvarar för serviceuppdrag i alla storlekar, från planering till avslutat uppdrag. Du rapporterar till Servicechef och har kontaktytor internt såväl som med myndigheter, leverantörer, underentreprenörer och konsulter. Arbetsuppgifterna är bland annat:

 • leda, engagera och utveckla medarbetare
 • ansvara för resultat, utförande av projekt och uppföljning
 • ansvara för resursplanering och inköp
 • utveckla och bevara kundrelationer
 • kvalitets- och arbetsmiljöarbete
 • vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som serviceledare får du frihet under ansvar. Uppdragen varierar både vad gäller storlek och innehåll och kan vara alltifrån löpande arbetsuppgifter hos fasta kunder till mindre uppdrag hos sällankunder. Platsbesök hos våra kunder är vanligt förekommande och vi vill även att du lägger vikt vid att diskutera lösningar med dina medarbetare ute på fält.

Din bakgrund

Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Du som söker ska:

 • ha som lägst en gymnasial utbildning med teknisk inriktning
 • ha flerårig arbetslivserfarenhet inom el och teknik, gärna i vår bransch
 • inneha B-körkort
 • har god datorvana
 • kunna tala och skriver svenska flytande, så att du kan tillgodogöra dig rollen och allt material på bästa sätt
 • kunna göra dig förstådd på engelska då vi ibland har kunder eller medarbetare som du behöver kunna föra en dialog med

Kanske arbetar du idag som serviceelektriker? Har du också erfarenhet från en position som ledande montör, projektledare, serviceledare eller liknande är det meriterande. Även om du har förhandlingsvana och/eller erfarenhet av upphandling.

Som person är du service- och resultatinriktad och du har ett strukturerat arbetssätt som gör att uppdragen utförs effektivt samt tas i mål. Vidare är du van vid att ta stort ansvar och ser samarbete som en självklarhet. Din affärsmässighet genomsyrar i hur du hanterar ditt uppdrag och dialog med kunder såväl som kollegor. Du tar ditt arbetslag mot gemensamma mål och med din sociala kompetens upprätthåller du viktiga kontakter. Du har en naturlig förmåga att bygga och utveckla goda affärsrelationer och arbetar engagerat med att hålla ihop projekt och alla dess delar. Du tycker även om att ha många bollar i luften och är fortsatt effektiv under stress. Du gillar att utvecklas och vill lära dig tekniken!

Ditt nya team¨

I Umeå sitter vi på Västerslätt i ett helt nybyggt hus som vi byggt utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Umeå EL består av 140 personer varav ungefär hälften av oss jobbar inom service. Du kommer att rapportera till vår Servicechef som finns här på plats, men du har ett team som du leder i det dagliga arbetet. Ett sammansvetsat gäng där efterfrågan ökar och vi behöver förstärka med ytterligare en serviceledare.

Vad erbjuder vi dig?
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi! Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka härFölj oss på Facebook!

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi erbjuder en gedigen introduktion och interna utbildningar löpande. Till detta erbjuder vi friskvårdsbidrag och på sikt förmånsbil.

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 18 augusti.

Du skickar in ditt CV och gärna med ditt personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. 

Kontaktpersoner

Daniel Lindahl

Filialchef Elservice

daniel.lindahl@bravida.se 090 - 15 26 31
Ansök nu!