Om tjänsten

Roll: Serviceledare

Ansök senast: 2024-08-05

Var: Örebro län

Robert Löfgren

Rekryteringsspecialist

robert.x.lofgren@bravida.se
Ansök nu!

Serviceledare Industrirör

Sedan ett år tillbaka är Bäckmans rör en viktig del av Bravidafamiljen i Karlskoga, med samma fokus på hög kompetens, kvalité liksom effektiv och självklart säker leverans till våra kunder. Vill du bli en del av vårt framgångsrika gäng? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt nya jobb

Bravida i Karlskoga växer och är idag över sextio medarbetare som tillsammans levererar kvalitativa servicetjänster och projekt inom såväl el som VS och industrirör. Vi behöver nu förstärka laget med en erfaren Serviceledare inom industrirör.

I rollen kommer du ha nära kontakter med våra kunder som främst finns inom Björkborns industriområde, där vi även har ett av vårt kontor. Vi tar dock uppdrag i hela Sverige. Vi får ofta förtroendet att utföra komplicerade uppdrag inom läkemedels-, explosiv-, livsmedels-, och kemindustri vilket ställer höga krav på vår kompetens och säkra arbetssätt. Mer konkret kommer du bland annat att:

 • Ansvara för offerter/kalkyl, resultat och utförande av servicearbeten och mindre projekt
 • Arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
 • Säkerställa att våra medarbetare har rätt förutsättningar att utföra ett säkert arbete
 • Leda och engagera medarbetare samt verka för att skapa ett positivt lag
 • Utveckla och bevara kundrelationer
 • Utföra slutkontroll ute hos kund
 • Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten och ständigt utmana våra processer för att hitta ett konkurrenskraftigt arbetsflöde

Dina närmaste kollegor är filialchef, övriga serviceledare samt tekniker inom industrisidan och du rapporterar till avdelningschefen.  

Din bakgrund

Vi söker dig som har en utbildning inom VS och flerårig erfarenhet från ledande roller med fokus på både service och projektledning där du framgångsrikt har drivit mindre entreprenader och kvalitativa servicejobb. Vi ser att du har med dig:

 • God förståelse för projektekonomi och ett affärsmässigt sinnelag
 • En hög digital mognadsnivå
 • Du måste vara svensk medborgare då vi verkar inom säkerhetsklassat område
 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
 • B-körkort är ett krav

En projektledningsutbildning, ekonomiutbildning, CAD färdigheter och även svetskunskaper är meriterande, liksom Bas-P och Bas-U.

Som person är du driven, resultatinriktad med ett tydligt kundfokus och strävar ständigt efter att nå såväl kort- som långsiktiga mål. Du är en kommunikativ och social lagspelare, som kan leda dig själv och ditt lag till nästa nivå och du bidrar till trivsel i arbetsgruppen. Ditt arbete sker strukturerat och du trivs med ordning och reda. För att passa i rollen krävs också att du är nyfiken och har en positiv inställning till utveckling och att bidra till vår fortsatta tillväxt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Hur söker jag jobbet?

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Ansökningar hanteras efter sista ansökningsdatum som är 5 augusti. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess 

Kontaktpersoner

Robert Löfgren

Rekryteringsspecialist

robert.x.lofgren@bravida.se
Ansök nu!