Om tjänsten

Roll: Serviceledare

Ansök senast: 2024-08-15

Var: Uppsala län

Ansök nu!

Serviceledare Ventilation

Vill du jobba hos en av Sveriges bästa arbetsgivare med en av företagets bästa ledare? 

Vi söker en serviceinriktad ledare som trivs med frihet under ansvar, som brinner för ledarskap, relationer och affären. Vi främjar utveckling och där du som Serviceledare kommer ha en viktig roll i Bravida Enköpings tillväxtresa. 

Välkommen med din ansökan redan idag! 

Ditt nya jobb 

I rollen som Serviceledare hos oss arbetar du med att hjälpa våra kunder i många olika typer av serviceuppdrag. Du ansvarar även för mindre installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av: 

 • Leda och engagera medarbetare. 
 • Utveckla och bevara kundrelationer. 
 • Att skapa merförsäljning/tilläggsjobb i de projekt vi arbetar med 
 • Ansvara för avtal och uppföljning av ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag. 
 • Kalkylera och ta fram offerter 
 • Hantera inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete 
 • Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten. 

Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Du kommer att tillhöra Vent-filialen på vår multidisciplinära Avdelning i Enköping bestående av EL, VS, VENT, KYLA. Som team tycker vi det är lika viktigt att ha roligt tillsammans som det är att nå mål, hålla kvalitet och utföra service i världsklass. Här erbjuds du frihet under ansvar och du kommer att arbeta nära våra kunder i deras dagliga verksamhet och naturligtvis väldigt nära dina servicetekniker. Bemanningen på vent service består av 7st servicetekniker men vi har en tydlig målbild och ambition. Där kommer du som Serviceledare att vara en nyckelperson! 

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att ansvara för kvaliteten i våra uppdrag och att leverans lever upp till kundens förväntningar där du bland annat kommer leda serviceuppdrag och projekt. Våra kunder är alltifrån stora företag, kommuner, fastighetsägare, till privatpersoner, där vår huvudsakliga styrka är vår helhetslösning.  

Ditt nya team 

I vårt team arbetar vi alla aktivt med att bygga och stärka laget vilket har bidragit till vårt goda resultat. År 2021–2022 har vår avdelning vunnit pris för den lönsammaste avdelning i divisionen. Dessutom så tog avdelningschefen för Enköping hem priset för årets ledare i division Stockholm för år 2022. Vår nyckel till framgång är att vi verkligen ser varandra och alla möjligheter vi står inför. 

Vi söker dig som 

 • Har några års erfarenhet av ledande roll. 
 • Tidigare efterenhet av arbete med ventilation, gärna med några års erfarenhet av arbete i fält. 
 • Erfarenhet av injustering av luftflöden. 
 • Brinner för service och goda kundrelationer 
 • Har kunskaper och förståelse för ekonomi 
 • Innehar B-körkort och datorvana 

Som person är du noggrann, uthållig och har ett strukturerat arbetssätt. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kollegor. Din drivkraft, ditt engagemang och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som arbetskollegor. Meriterande för rollen är om du dessutom har OVK-certifikat. 

Bravida som arbetsgivare 

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans. 

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. 

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet? 

Ansökningar hanteras efter sista ansökningsdatum som är 15 augusti 2024. 

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. 

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess 

 

Ansök nu!