Om tjänsten

Roll: Servicemontör

Ansök senast: 2024-07-31

Var: Kalmar län

Johan Kriivel

Avdelningschef

johan.kriivel@bravida.se 0480-456461

Nicklas Elmerstig

Serviceledare

nicklar.elmerstig@bravida.se +46 480456463
Ansök nu!

Servicemontör EL

Är du en Servicemontör inom EL som är redo för nya utmaningar? Vill du dessutom jobba på ett branschledande företag med stora utvecklingsmöjligheter? Bravida söker nu drivna Servicemontörer till vårt EL-serviceteam i Kalmar. Välkommen med din ansökan!

Ditt nya jobb

Som Servicemontör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Arbetsuppgifterna innebär:

  • Installation och montering av anläggningar inom EL
  • Reparationer och underhåll av EL-installationer i fastigheter och anläggningar
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Ditt nya team

På Bravida Kalmar börjar vi veckan med ett kort möte där vi går igenom veckans uppgifter. Med hjälp av moderna digitala system planerar du självständigt din arbetsdag, samtidigt som du har stort förtroende och stöd från kollegorna. Du arbetar självständigt men i nära samarbete med ditt lilla team inom vår stora avdelning.

Uppgifterna varierar från installationer och service till felsökning och reparationer, alltid med fokus på hållbara och energieffektiva lösningar. Genom digitala verktyg dokumenterar du enkelt ditt arbete, beställer material och håller kontakt med kollegor och kunder. Dagen avslutas med att sammanställa arbetet och förbereda för morgondagen.

Vi söker dig som

  • Är ECY-certifierad elektriker
  • Tidigare arbetat som servicemontör
  • Innehar B-körkort

Som person är du framåt och engagerad, du har även en förmåga att sprida energi till andra människor. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta med andra människor och tycker att det är viktigt att se helheten i projekten du arbetar i. Du är duktig på att leda dig själv och du har en förmåga att se förbättringar och är inte rädd för att lyfta dessa.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 juli 2024. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter. Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se .
www.Bravida.se
Logga karriärföretag 2024

Kontaktpersoner

Johan Kriivel

Avdelningschef

johan.kriivel@bravida.se 0480-456461

Nicklas Elmerstig

Serviceledare

nicklar.elmerstig@bravida.se +46 480456463
Ansök nu!