Om tjänsten

Roll: Servicetekniker

Ansök senast: 2024-08-31

Var: Västerbottens län

Robert Uhlin

Avdelningschef Ventilationsservice

robert.uhlin@bravida.se 070- 675 27 27
Ansök nu!

Servicetekniker Ventilation

Är du ett yrkesproffs som brinner för service, ordning och reda? Vill du dessutom bli en del av en organisation som främjar utveckling och där du som medarbetare har en mycket viktig roll i Bravidas tillväxtresa? Sök då jobbet som Servicetekniker inom ventilation till Bravida Umeå. Vi söker både dig med erfarenhet från ventilationsbranschen och dig med erfarenhet av service inom andra tekniska områden som önskar byta karriärspår. Välkommen med din ansökan!

Ditt nya jobb

Som ventilationstekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

 • Service och felsökning av ventilationssystem i fastigheter och anläggningar
 • Behjälplig vid OVK-besiktningar
 • Driftsättning av ventilationssystem
 • Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
 • Daglig kontakt med våra kunder
 • Lämna förslag till kund på förbättringar av ventilationssystem
 • Vatteninjustering

Rollen som servicetekniker innefattar ett stort ansvar då du är ansvarig för att utföra alla uppdrag enligt våra högra krav på kvalité och säkerhet. Du kommer även ha mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. I rollen som servicetekniker arbetar du självständigt och har ett stort förtroende i projekten du arbetar med, men alltid med närhet till kollegor, vi hjälper och stöttar varandra. Du erbjuds en möjlighet på en organisation som främjar den egna utvecklingen och vill att du som medarbetare ska känna en självklarhet över att du är den viktigaste delen i våra uppdrag. Du bidrar även till en god och säker arbetsmiljö, vilket är något Bravida värnar starkt om tillsammans!

Ditt nya team

Som servicetekniker kommer du tillhöra ett team på 20 glada kollegor. Vi har en god arbetskultur där vi lägger stor vikt vid att alla skall trivas och vi försöker även hitta på roliga saker tillsammans som på så sätt styrker vår gemenskap. Exempel på hur vi jobbar för att ha det bästa laget:

 • Vi tränar tillsammans varannan vecka för de som vill
 • Vi tar tillsammans fram en utbildningsplan för dig
 • Vi försöker ha en gemensam resa tillsammans varje år
 • Vi firar våra segrar, stora som små på olika sätt

Vi söker dig som har:

 • Teknisk utbildning och tidigare erfarenhet från yrket
 • B-körkort
 • VVS kunskaper såsom vatteninjustering och felsökning

Meriterande för tjänsten är om du har EL-kunskap samt erfarenhet av OVK-besiktningar och styr/regler.

Som person är du en lagspelare och ser goda samarbeten som en självklarhet. Du är driven, engagerad och självgående samt har ett strukturerat arbetssätt och är duktig på att se helheten i projekten du arbetar i. Du är duktig på att leda dig själv och du har en förmåga att se förbättringar och är inte rädd för att lyfta dessa. Du ser det som en självklarhet att leverera god kvalité och hålla uppsatt tidsplan.

Du kommer vara Bravidas ansikte utåt så öppen och social är en av de viktigaste värdegrunderna.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Du är välkommen med din ansökan senast den 31 augusti 2024. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum därför ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter. Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se .
www.Bravida.se
Logga karriärföretag 2024

Kontaktpersoner

Robert Uhlin

Avdelningschef Ventilationsservice

robert.uhlin@bravida.se 070- 675 27 27
Ansök nu!