Om tjänsten

Roll: Servicetekniker

Ansök senast: 2024-08-31

Var: Västernorrlands län

Mikael Rönnfjord

Avdelningschef

mikael.ronnfjord@bravida.se +46 709112127
Ansök nu!

Servicetekniker Ventilation

Är du ett yrkesproffs som brinner för service och ordning och reda? Vill du dessutom bli en del av en organisation som främjar utveckling och där du som medarbetare har en mycket viktig roll i Bravidas tillväxtresa? Sök då jobbet som Servicetekniker inom ventilation till Bravida Örnsköldsvik. Vi söker både dig med erfarenhet inom ventilationsbranschen och dig med erfarenhet av service inom andra tekniska områden som önskar byta karriärspår. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som Ventilationstekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

 • Service och felsökning av ventilationssystem i fastigheter och anläggningar
 • Behjälplig vid OVK-besiktningar
 • Driftsättning av ventilationssystem
 • Injustering av luftflöden i ventilationsanläggningar
 • Daglig kontakt med våra kunder
 • Lämna förslag till kund på förbättringar av ventilationssystem

Rollen som servicetekniker innefattar ett stort ansvar då du är ansvarig för att utföra alla uppdrag enligt våra höga krav på kvalité och säkerhet. Du kommer även ha mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. I rollen som servicetekniker arbetar du självständigt och har ett stort förtroende i projekten du arbetar med, men alltid med närhet till kollegor, vi hjälper och stöttar varandra. i denna tjänst kommer du även ha en servicebil som du själv ansvarar för.  Du erbjuds en möjlighet att få bli en del av en organisation som främjar den egna utvecklingen och vill att du som medarbetare ska känna en självklarhet över att du är den viktigaste delen i våra uppdrag. Du bidrar även till en god och säker arbetsmiljö, vilket är något Bravida värnar starkt om tillsammans!

Ditt nya team:

Som servicetekniker kommer du tillhöra ett team på nästan 20 glada kollegor. Vi har en god arbetskultur där vi lägger stor vikt vid att alla ska trivas och vi försöker hitta på roliga saker tillsammans som på så sätt stärker vår gemenskap.

Exempel på hur vi jobbar för att ha det bästa laget:

 • Vi firar våra segrar, stora som små på olika sätt.
 • Vi tar tillsammans fram en utbildningsplan för dig.
 • Vi försöker peppa varandra till att träna tillsammans.

Vi söker dig som:

 • Har teknisk utbildning.
 • Tidigare arbetat med ventilation.
 • Innehar B-körkort

Meriterande för tjänsten är om du har EL-kunskap samt erfarenhet av OVK-besiktningar och styr/regler.

Som person är du en lagspelare och ser goda samarbeten som en självklarhet. Du är driven, engagerad och självgående samt har ett strukturerat arbetssätt och är duktig på att se helheten i projekten du arbetar i. Du är duktig på att leda dig själv och du har en förmåga att se förbättringar och är inte rädd för att lyfta dessa. Du ser det som en självklarhet att leverera god kvalité och hålla uppsatt tidsplan.

Du kommer vara Bravidas ansikte utåt så öppen och social är en av de viktigaste värdegrunderna.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 Augusti 2024 Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsproces

Kontaktpersoner

Mikael Rönnfjord

Avdelningschef

mikael.ronnfjord@bravida.se +46 709112127
Ansök nu!