Om tjänsten

Ansök senast: 2024-08-16

Var: Sverige

Robert Löfgren

Rekryteringsspecialist

robert.x.lofgren@bravida.se
Ansök nu!

Tidsplanerare

Är stora och komplexa projekt något för dig? Bravidas affärsområde Special Projects – PMO jobbar med stora projekt & till det söker vi fler drivna medarbetare! Nu säker vi en erfaren Tidsplanerare primärt till våra datacenterprojekt.  

Om Jobbet 

Som Tidsplanerare har du ett övergripande ansvar för att upprätta huvudtidplanen och detaljplanen i projektet samt för administrering av tidsplanerna och deras uppföljning. Du ansvarar även för rapporteringsunderlag för uppföljningen av tider samt ekonomi. I tjänsten ingår det att uppmärksamma avvikelser i tidsplanerna, uppdatera tidsplaner och distribuera uppdaterade tidsplaner till delprojektledare och installationsledaren för framtidsrapportering. 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att: 

  • Administrera upprättandet av huvudtidplan och detaljplan samt rapporteringsunderlag för uppföljning av tider samt ekonomi 
  • Ta fram system för hantering av 5D projektering 
  • Distribuera underlag till delprojektledare och installationsledare för framdriftsrapportering samt sammanställa framdriftsrapporter 
  • Uppdatera, revisionshantera och distribuera tidsplaner 

Andra arbetsuppgifter än ovan förekommer i tjänsten, det krävs därav en flexibilitet i rollen för att leva upp till beställarens krav. Som Tidsplanerare rapporterar du direkt till projektchefen. 

Vem är du? 

Vi söker dig som har teknisk examen från högskoleutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har tidigare erfarenhet från stora och komplexa projekt och meriterande om du har tidigare erfarenhet som projektledare. Du är bevandrad i ett planeringsverktyg som Primavera, ASTA Powerproject eller MS project. Vidare ser vi att du har erfarenhet av dokumenthantering i SharePoint, ACC eller liknande och kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Du innehar B-körkort. 

Som person är du driven, strukturerad och noggrann. Du har en god analytisk förmåga och kan arbeta självständigt. Du är målmedveten och kan arbeta såväl kortsiktigt som långsiktigt med uppsatta mål. Du är även öppen och social och har förmågan att kunna hantera olika interna och externa kontakter. 

Bravida som arbetsgivare  

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.  

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.  

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet? 

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 30 juni 2024. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.  

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess 

 #LI-Remote

Kontaktpersoner

Robert Löfgren

Rekryteringsspecialist

robert.x.lofgren@bravida.se
Ansök nu!