Om tjänsten

Ansök senast: 2024-08-01

Var: Stockholms län

Ansök nu!

PMO Talangprogram

Är du redo att ta klivet in i en spännande roll och påbörja din karriär hos Bravida? Vi söker nyexaminerade ingenjörer till till vårt affärsområde PMO - Special Projects och vårt talangprogram. Låter detta intressant – varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

PMO Talangprogram är utformat för att ge dig som nyexaminerad ingenjör både praktisk erfarenhet och möjligheten att fortsätta utveckla centrala kunskaper och förmågor inom projekthantering, projektstyrning och produktion.

Som deltagare i vårt 12 månaders program väntar en fantastisk start på din karriär. Talangprogrammet startar den 1 oktober 2024 och består av tre block.

Block 1 - Ger dig en övergripande introduktion till ditt tilldelade projekt antingen inom Förbifart Stockholm, Nya Tunnelbanan eller Datahallar.

Block 2 - Här kommer du jobba med arbetsuppgifter kopplat till rollen men även få möjlighet till fördjupning och rotation mellan våra områden; projekthantering, projektstyrning och produktion. Du kommer att få praktisk erfarenhet inom dessa områden och genomföra olika case, med mentorskap och handledning av erfarna kollegor.

Block 3 - fokuserar på fördjupning och utveckling inom ett specifikt område, med målet att du ska fortsätta utvecklas i din roll och växa tillsammans med oss. ”Med oss ligger du i framkant”.

 

Ett arbete på Bravida innebär ett varierande och ansvarsfullt arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Det här säger en av våra medarbetare på PMO:

"Jag kan verkligen rekommendera vår organisation. Vi är unga, fulla av energi och tar oss an stora projekt med både innovation och passion. Det är en plats där dina idéer räknas och du har chansen att växa tillsammans med företaget."

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är nyexaminerad ingenjör inom till exempel civilingenjör, maskinteknik eller industriell ekonomi. Du bör ha ett starkt intresse och viljan att utvecklas för något av följande områden; projekthantering, projektstyrning och produktion. Vidare bör du ha goda kommunikationsfärdigheter och förmåga att arbeta i team, besitta ett starkt driv och stort engagemang för saker du tar dig an.

 

Vad erbjuder vi?

  • Vi erbjuder dig en arbetsplats att arbeta med komplexa och utmanande projekt som formar framtidens samhälle.
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom våra verksamhetsområden projektledning, projektstyrning och produktion.
  • En möjlighet att vara en del av ett stabilt och växande företag med närvaro i hela Norden.
  • Ett arbetsklimat där du kan växa och utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor samt mentorskap under trainee perioden.
  • Du kommer först att visstidsanställas i 6 månader (Under PMOs Talangprogram) Efter det gör vi ett beslut vilka som går vidare och blir tillsvidareanställa och då ingår även Bravidas Nordic Trainee Program (NTP), med träningsmoduller runtom hela Norden.

Läs mer om NTP här: https://www.bravida.se/jobba-hos-oss/din-utveckling-hos-oss/nordic-trainee-programme/

 

Är du intresserad?

Om du är redo att starta din karriär tillsammans med oss och vill vara med och bygga och serva morgondagens projekt, då är Bravida rätt företag för dig! Välkommen med din ansökan till vårt traineeprogram och bli en del av vårt framgångsrika team. Sista ansökningsdag är 1 augusti 2024.

Rekryteringsprocess:

Ansökan öppnar: 20 juni 2024

Ansökan stänger: 1 augusti 2024

Intervjuer: v.35

Start trainee program: 1 oktober 2024

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Linn Signer

linn.signer@bravida.se
Ansök nu!