Om tjänsten

Ansök senast: 2024-08-01

Var: Sverige

Tomas Gelin

Rekryteringsspecialist

tomas.gelin@bravida.se
Ansök nu!

VVS-ingenjörer

Bravidas Design Team söker Sveriges skarpaste VVS Ingenjörer

Vill du jobba men en grupp av likasinnade individer där vi inte håller fast vid gamla rutiner för vi bygger system som är smidiga ” bara för att det har fungerat tidigare betyder det inte att den kommer att göra det i framtiden”

Vi överför inte risker till varandra. Vi gör inget mot andra som vi inte vill att andra gör mot oss. Vi är teknikproffs som gör jobbet ordentligt som dom proffs vi är med en unik fokus där vi har en unik ledare. Vi vill vinna.

Nu söker vi flera olika Konstruktörer inom VVS till nya spännande projekt.

Om jobbet

I rollen som Konstruktör stöttar du systemansvarig VVS genom att aktivt arbeta för tekniska lösningar som är lämpliga att använda inom projektet. Du kommer också att vara ansvarig för de arbetsuppgifter som systemansvarig delegerat vid projekteringsarbetet och upprättande av underlag för underrättelser. Du kommer att ha en aktiv roll i projektet. Du uppdaterar kontinuerligt ritningar och modeller samt säkerställer ordning och struktur i projektet. Vidare kommer du att arbeta med att leverera ut underlag och granska att inkommande handlingar konsulter och entreprenörer uppfyller fastställda riktlinjer och rutiner, samt att självständigt stötta med uppdatering av konstruktionsunderlag.

Förbättra din utvecklingsresa inom bla.

  • Begära underlag och uppgifter som krävs för utförande av arbetet enligt gällande rutiner
  • Upprätta, införa och följa upp rutiner för CAD och komponentdatahantering
  • Modellering och detaljering av VVS-installationer för upprättande av kalkyl- och konstruktionshantering
  • Granska förfrågningsunderlag i anbudsskede och val av tekniska lösningar med hänsyn till byggbarhet och detaljprojektering
  • Arbeta med och tillämpa olika komponentbeteckningssystem från industri eller infrastrukturprojekt

Du kommer att jobba ifrån något av Bravidas kontor och rapportera till din unika ledare.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom VVS eller liknande. Du har tidigare erfarenhet av arbetsuppgifter som projektör/VVS-ingenjör. Tidigare erfarenhet av branschen är ett krav. Har du erfarenhet av projekt inom infrastruktur, förslagsvis Trafikverket som kravställare, energi eller industri ser vi det som meriterande. Vidare tror vi att du har teknisk kompetens, samt behörighet inom ditt ansvarsområde, talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Goda kunskaper inom CAD/Revit samt 3D-modellering samt kunskaper om effektivisering av installationer ur ett miljöperspektiv.

För att lyckas i rollen är du driven, strukturerad, noggrann och kreativ. Du har förmåga att arbeta självständigt och kan utvärdera olika typer av information. Du när uppsatta mål och är affärsmässig. Du är en lagspelare som besitter socialförmåga och är duktig på att vårda relationer både intern och extern.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 1 augusti 2024. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

 

Bra fastigheter gör skillnad, därför finns Bravida. Som Nordens ledande leverantör av tekniska helhetslösningar inom service och installation hjälper vi våra kunder att skapa väl fungerande och hållbara fastigheter. Bravidas långsiktiga mål är att vara klimatneutral i hela värdekedjan år 2045. Vi har 13 000 medarbetare och finns på cirka 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bravidas aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. www.bravida.se .
www.Bravida.se
Logga karriärföretag 2024

Kontaktpersoner

Tomas Gelin

Rekryteringsspecialist

tomas.gelin@bravida.se
Ansök nu!