Förmåner

Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Därför vill vi ta hand om dig som jobbar på Bravida. Här nedan följer ett urval av de förmåner vi erbjuder alla våra medarbetare.

Försäkringar och pension

Försäkra dig själv och din familj

Vi vill att du och din familj ska vara trygga – dygnet runt. Därför kan vi erbjuda ett bra försäkringsutbud till låga priser – förutom det försäkringsskydd som självklart gäller alla medarbetare under arbetstid.

Spara till pensionen

Under hela din anställning hos oss står vi för kostnaden för din tjänstepension enligt gällande kollektivavtal.

En aktiv fritid

Friskvårdsersättning och träningskort

Bravida erbjuder alla medarbetare en årlig friskvårdsersättning som kan användas till enklare motionsaktiviteter som gymnastik, styrketräning eller lagsporter.

Vi har även rikstäckande avtal med ett antal träningscenter, vilket innebär att du som medarbetare kan köpa träningskort till rabatterat pris.

Friskvårdsaktiviteter

Vi driver hälsoprojekt och friskvårdssatsningar, till exempel stegtävlingar, för att våra medarbetare ska behålla en god hälsa.

Fjällstugor

Bravida har ett antal fjällstugor i Ottsjö söder om Åre och i Sälen. Som medarbetare har du möjlighet att hyra dessa till ett förmånligt pris.

Hälsovård

Företagshälsovård

Genom företagshälsovården erbjuder vi en gratis hälsoundersökning till alla medarbetare vart tredje år. Företagshälsovården ger också stöd och hjälp om en medarbetare skulle få fysiska eller psykiska besvär till följd av sitt arbete.

Att bli förälder

Var hemma med dina barn

Vi på Bravida tycker att det är viktigt att både pappor och mammor tar ut föräldraledighet. Därför erbjuder vi alla våra medarbetare förstärkt föräldrapenning, som en viktig del av kollektivavtalet.

På Bravida har du som förälder möjlighet att korta ner din arbetstid till 75 procent av den ordinarie arbetstiden tills ditt barn fyllt 12 år, detta har alla rätt till enligt lag och avtal.

Lediga tjänster

På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag!