Arlandastad-Märsta

 • Adress

  Maskingatan 17C
  195 60 Arlandastad

  Telefon EL

  Telefon VS

  VÄLKOMMEN TILL BRAVIDA Arlandastad - Märsta

  Bravida Arlandastad-Märsta levererar kompletta lösningar för dina VS- och elanläggningar. Vi åtgärdar eventuella fel och säkrar din fastighet för att du ska känna dig trygg och inte förlora onödiga pengar i renoveringskostnader. Med anläggningar som tål höga belastningar och samtidigt minimerar energiförbrukningen, hjälper vi dig att bidra till en hållbar framtid. När du behöver hjälp med din nybyggnation kan vi se till att installationerna blir rätt gjorda från början, med täta och energisnåla system.Välkommen till Bravida!

  • El

   Elektriker med hög kompetens

   Bravida säkerställer att reparationer och installationer blir korrekt utförda. På så sätt förebygger vi strömavbrott eller kortslutningar som kan leda till bränder. Med vår elservice och regelbundna kontroller bibehåller du en hållbar och effektiv elanläggning. Vi hanterar alla sorters elinstallationer och har även erfarenhet inom högspänning och fiberinstallationer. Våra anläggningar finns i allt från lägenheter till köpcentrum och vi anpassar oss efter dina behov, liksom fastighetens förutsättningar. Om du planerar att bygga nytt, eller totalrenovera, installerar vi elanläggningar som håller för dess tänkta maximala belastning, utan att energi går till spillo.

   Avdelningschef - Service

   Tommy Northun

   Projektledare

   Magnus Johansson

   Serviceledare

   Peter Mårtensson
  • VS

   Rörservice för lägre vattenförbrukning

   Bravidas rörmokare utför rörservice där de går igenom din VS-anläggning och säkerställer att vatten inte läcker från rör eller kranar, för att undvika fukt- eller rostskador och dyra renoveringar. Med moderna verktyg och metoder åtgärdar vi felen och installerar nytt där det behövs. Vi optimerar rörinstallationer och ser till att miljösäkra ditt värmesystem, genom att bl.a. byta ut pumpen till en ny, energisnål modell. Vårt fokus ligger på att leverera smarta och effektiva lösningar som leder till mindre slöseri av våra vattenresurser. 

   Projektledare - Service

   David Månsson