Märsta-Karby

 • Adress

  Trävaruvägen 3,
  195 92 Märsta

  Växel

  Sedan september 2019 är Karby VVS en del av Bravida

  På Bravida i Märsta arbetar professionella VVS-montörer och rörmokare. Vi utför alla typer av arbeten inom värme, vatten och ventilation för privatpersoner, fastighetsägare och företag, såsom renovering av badrum, rengöring av filter och reparation av blandare. Vi hjälper även dig som funderat på att skaffa en solcellsanläggning. 

  Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta någon av projekledare nedan för att se hur vi kan hjälpa just dig. Du hittar oss på Trävaruvägen 3, 195 92, Märsta.

  Välkommen!

  • Verksamhetsområden hos Bravida i Märsta

   Våra duktiga montörer arbetar med flera olika typer av VVS-installationer och energilösningar. Det omfattar bland annat stambyten, bergvärme, kyl- och värmesystem. Vi hjälper till med hela systemlösningar för fastigheter avseende solceller, DC-nät, fasutjämning, fjärrvärme, smarthubbar, bergvärme med geoenergi samt överordnade styrsystem.

   Vi har många uppdrag inom energioptimering, smarta energilösningar, värmepumpinstallationer och solcellsinstallationer. Med vår höga kompetens inom VVS och smarta energilösningar erbjuder vi våra kunder ett brett utbud av tjänster inom hållbara installationer av olika slag.

   Projektledare Entreprenad/Konsument

   David Månsson