Contact information

Östra Hantverkargatan 64
803 10 Gävle

026-64 75 00

Rörmokare, ventilationstekniker och kyltekniker i Gävle

I Gävle finns Bravida på två adresser. På det här kontoret erbjuder vi tjänster inom vs, ventilation, kyla och pumpservice. För eltjänster hänvisar vi istället till kontoret på Södra Kungsgatan

Vilket kontor du än vänder dig till kan du lita på att vi kombinerar det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet, närvaro och service. Du är alltid välkommen till oss på Bravida. Är du nyfiken på att veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra områdesansvariga nedan. Välkommen!

Vill du jobba på Bravida? Vi har tusentals medarbetare och söker ofta nya. Läs mer om vår verksamhet och våra lediga tjänster här.

Ventilation, Heating and plumbing

Rörinstallationer och rörservice inom vs

Vi installerar och optimerar din vs-anläggning med smarta lösningar och hög kvalitet. Våra rörmokare tar fram anpassade lösningar utifrån anläggningens omfattning och byggnadens förutsättningar för att minimera energiförbrukningen med effektiva vs-anläggningar. Detta gäller allt från villor och bostadshus till stora industribyggnader, simhallar och sjukhus. Med Bravidas rörservice minskar du riskerna för läckage och fuktskador genom noggranna kontroller och åtgärder och vi är snabbt på plats när du behöver se över dina befintliga anläggningar. Som optimeringsåtgärder byter vi ut gamla värmepumpar och termostater samt genomför injusteringar av värmesystemet.

 

Effektivt luftutbyte med Bravidas ventilationssystem

Våra ventilationssystem genererar ett effektivt luftutbyte till låga energikostnader. Detta leder till en hälsosam inomhusmiljö vilket är extra viktigt på platser där många människor vistas samtidigt, som till exempel köpcentrum, arenor och sjukhus. Vi installerar bland annat processventilation, luftbehandlingssystem och styr- och övervakningssystem för att du ska få full kontroll och översikt över byggnadens rådande ventilation. Våra ventilationsmontörer genomför även ventilationsservice där de kontrollerar din ventilationsanläggning och genomför eventuella åtgärder för att optimera luftutbytet och samtidigt minimera energiförbrukningen.  

Pumpservice