Landskrona

 • Address

  Hjalmar Brantings väg 11
  261 43 Landskrona

  Support number

  Vardagar 16:00-07:00
  Helgdagar dygnet runt

  JOUR VS

  Bravida Jour
  Vi finns tillgängliga dygnet runt, alla dagar!

  Bravida är en trygg partner som du kan lita på. Arbetet utförs av dokumenterat erfarna servicemontörer med stor yrkesstolthet och mål att du som kund ska vara nöjd. Vår jouravdelning är öppen alla dagar på året och är tillgänglig för: industrier, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, villaägare och privatpersoner med flera.

  Jourverksamheten täcker i första hand el, mark & va, vs, ventilation, värme och kyla. Vi samarbetar även med partners som hjälper till med andra ärenden inom jourservice, spolning, sanering, låssmeder, glasmästeri, räddningstjänst samt de flesta väktarbolagen.

  Vi utför även skyddstäckning efter till exempel inbrott eller väderbetonade skador vid storm, skyfall, snöstorm med mera. Vid vattenskador hjälper vi dig direkt med att åtgärda det akuta ärendet och  ser till att återställningsarbetet påbörjas omgående. Vi samarbetar med SOS-alarm för din absoluta trygghet.

  Jourtid är från kl.16.00 till 07.00 på vardagar och dygnet runt på helgdagar*. 

  Önskas offert på jouravtal kontakta oss på: service.skane@bravida.se

  * Samtal till vvs-jouren samt eventuell jourutryckning (utförd av Bravida eller Bravidas jourpartners) medför en kostnad för uppringaren/beställaren. Personnummer är obligatoriskt för privatpersoner som beställer jour.