This website uses cookies to enhance the experience for you as a visitor. Read more

Contact information

Address

Norra Strandgatan 13
572 32 Oskarshamn

Phone

0491-78 17 90

Elektriker och rörmokare i Oskarshamn

Välkommen till Bravida i Oskarshamn

På Bravida i Oskarshamn erbjuder vi tekniska helhetslösningar inom teknikområdena el och vs. Med moderna metoder miljösäkrar vi ditt hem eller arbetsplats och minimerar din energiförbrukning med maximal effekt. Vi är kundfokuserade och anpassar vårt arbete efter dina krav och behov, med smarta lösningar som håller länge. Vi tar oss an alla tänkbara projekt och  levererar alltid en hög kvalitet oavsett storlek och behov. 

Electricity

Nya elinstallationer och reparationer

Vi hanterar allt du kan tänka dig inom el och levererar hållbara installationer som genererar låga kostnader trots hög belastning. Om du bygger eller renoverar nya kontorslandskap finns vi där för att installera ditt fibernät, belysning och larmsystem med hög kvalitet för att du ska kunna fokusera på produktiviteten och lita på dina anslutningar utan avbrott. Utifall din befintliga elanläggning sviktar står våra elektriker redo att åtgärda felen och optimera dina installationer.

 

Contact persons

Johan Kriivel Avdelningschef
Jimmy Wennerström Serviceledare

vs

Installationer och service inom värme och sanitet

För Bravida handlar vs om lösningar som fungerar utan avbrott. Våra rörmokare hjälper dig med alla typer av vs-installationer när helst du behagar, oavsett om det gäller löpande underhåll eller akuta åtgärder. Vi erbjuder även vs-service och hjälper till med reparationer när det behövs. Vi skapar helt enkelt lösningar som fungerar och håller över tid – tryggt och bekvämt. 

 

Contact persons

Frida Sunesson Serviceledare