Contact information

Handvävargatan 13
507 30 Brämhult

033-17 07 70

Borås

Välkommen till Bravida i Borås!

Vi har specialister inom elinstallationer, vs-anläggningar, säkerhet och ventilationssystem. Våra kompetenta rörmokare, elektriker och installatörer i Borås arbetar med miljövänliga och säkra metoder och verktyg för att optimera dina befintliga anläggningar eller installera nya effektiva system. Vi erbjuder installationer som håller länge och är anpassade efter rådande förutsättningar i varje unikt projekt. Genom att fokusera på de små detaljerna och prioritera kvalitet liksom hållbarhet erbjuder vi tjänster och installationer som du kan lita på. Våra servicearbeten utförs med säkra metoder där ingenting lämnas åt slumpen och vi gör allt som krävs för att motsvara våra kunders krav och förväntningar. 

Electricity

 

Elinstallationer med optimerande åtgärder

När du behöver en elektriker för att se över dina elinstallationer, reparera eller installera nytt, är Bravida i Borås snabbt på plats hemma hos dig eller på din arbetsplats. Våra elektriker hanterar allt som har med el att göra och förutom att reparera dina befintliga system optimerar vi dina ellösningar och erbjuder dessutom elservice för att minimera riskerna för kortslutningar eller strömavbrott. Vi utför arbeten både på stora arbetsplatser och hemma i din lägenhet och har erfarenhet och kompetens som sträcker sig från små installationer av exempelvis vitvaror till omfattande infrastrukturprojekt.

Heating and plumbing

Vs –  rörinstallationer och rörservice

Bravidas rörmokare gör det som krävs för att energioptimera dina vs-anläggningar, oavsett omfattning. Vid nybyggnationer kan vi bistå med vår höga kompetens för att installera hållbara anläggningar som du kan lita på länge. Genom att byta ut värmepump och termostat samt genomföra injusteringar av ditt värmesystem kan du glädjas åt ett optimerat system som konsumerar minimalt med energi. Vi ser över dina befintliga rörinstallationer för att säkerställa att du inte riskerar läckage och eventuella fuktskador och hanterar allt från sanitet och tappvatten till gas och industrirör.   

Ventilation

Ventilationsanläggningar av högsta kvalitet

För att skapa en trivsam miljö hemma eller på arbetsplatsen är en god ventilation av stor vikt. Andas frisk luft tack vare ett effektivt luftutbyte med Bravidas gedigna ventilationslösningar. Vi installerar luftbehandlingar, processventilation och styr- och övervakningssystem som är väl anpassade efter byggnadens förutsättningar. Dessutom genomför vi ventilationsservice och kontrollerar din befintliga anläggning med moderna verktyg och metoder. Våra installatörer har bred kompetens och lösningar för både stora och små byggnader.

Kontaktuppgifter

Security

Vi är certifierade av SBSC och erbjuder inbrottslarm, passagekontroll, brandlarm, CCTV installationer och installationer inom data- och fiberteknik.

SBSC