Contact information

Borrvägen 1
982 38 Gällivare

Telefon VVS

0970-77 22 77

Telefon Kyla

0970-660 70 (dygnet runt)

Rörmokare och kylföretag i Gällivare

Välkommen till Bravida i Gällivare!

Bravida i Gällivare installerar kylanläggningar och vvs-system av högsta kvalitet. Vi arbetar med energisparåtgärder och tar fram anpassade lösningar för varje specifik kund. Våra kylmontörer och rörmokare finns snabbt på plats när du behöver hjälp med läckande rör eller dålig luft – hemma och på arbetsplatsen. Genom vår service bibehåller du en hög driftsäkerhet tack vare diverse optimeringsåtgärder som utförs med hjälp av moderna verktyg och metoder. 

Heating and plumbing

Effektiva vvs-installationer

Våra rörmokare installerar och reparerar din vvs-anläggning för att du ska glädjas åt ett energieffektivt system som håller dig varm året runt. Vi anpassar våra installationer efter byggnaden och med erfarenhet från omfattande vvs-installationer i exempelvis simhallar har vi rätt kompetens oavsett uppdrag. Vår rörservice utförs med noggrannhet och med moderna verktyg för att förhindra eventuella rörläckage eller andra fel i systemet. 

Cooling

Service och modernisering av kylanläggningar

Bravida erbjuder totalentreprenad för de flesta kylsystem. Vi installerar anläggningar för traditionella köldmedium, men även CO2-, propan- och ammoniakanläggningar. Vid behov hjälper vi till med alla steg fram till färdig anläggning. När vi föreslår och installerar ett kylsystem, strävar vi alltid efter att minimera energiåtgången och miljöpåverkan.

Kontakta oss på: cooling.norr@bravida.se