Contact information

Verkstadsgatan 14
621 41 Visby

0498-27 90 50

Elektriker, rörmokare, plåtslageri och ventilationsinstallationer på Gotland

Bravida Gotland är en helhetsleverantör som erbjuder service- och installationstjänster inom el, vvs, ventilation och plåtslageri.

Vi levererar, servar och installerar – oavsett behov. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta våra kunniga medarbetare nedan!

Du är alltid välkommen att besöka oss, vi finns på Verkstadsgatan 14 i Visby.

Electricity, Technical facilities management

Smarta lösningar inom el

Våra kunniga elektriker hjälper dig med alla dina elinstallationer och bistår dig som kund hela vägen, från början till slut. Inget uppdrag inom el är det andra likt – därför skräddarsyr vi en lösning som passar just dig och ditt behov. Det kan handla om tele, data och fiber, solenergi, elbilsladdning eller larm- och säkerhetssystem, för att nämna några. Oavsett vad du behöver hjälp med, kan du alltid räkna med att vi skapar lösningar som är både kostnadseffektiva, bättre för miljön och mer driftsäkra.

Heating and plumbing

Rörarbeten inom värme och sanitet

Dagligen möter vi kranar som droppar och dåligt fungerande värmesystem. Det handlar om vatten och energi som går till spillo, helt i onödan. Därför har vi erfarna rörmokare som hjälper dig med alla typer av rörarbeten inom vs oavsett om det gäller energioptimering, värme/kyla, sanitet eller tappvatten. Vi har lösningar för både bostäder och kontor såväl som industrier och sjukhus.

Ventilation, Plåtslageri

Service och installation av ventilation och plåtslageri

God ventilation är en förutsättning för en god inomhusmiljö. Det kostar dessutom lite och betalar sig snabbt. När luften är bra, presterar och trivs vi nämligen bättre. Vi blir helt enkelt mer effektiva. Bravida bistår med såväl service som installation av alla typer av ventilationssystem, oavsett byggnadens ålder eller ombyggnadsår. Vi hjälper dig med bland annat injustering, styr och övervakning såväl som processventilation, och ser till att luftväxlingen fungerar som den ska. Vi utför också plåtslageriarbeten på tak och fasader. Kontakta oss för att få hjälp av våra kunniga ventilationstekniker och plåtslagare.