Contact information

Spikgatan 17
302 44 Halmstad

035-16 10 00

Elektriker, rörmokare och ventilation i Halmstad

Välkommen till Bravida i Halmstad

På Bravida Halmstad erbjuder vi alla typer av tjänster inom el, värme och sanitet, ventilation och fastighetsautomation. Vi både installerar, levererar och servar – oavsett behov. Vi skräddarsyr nämligen lösningar för våra kunder och inget projekt är varken för stort eller för litet för oss.

Är du nyfiken på att veta mer om hur vi kan hjälpa just dig? Kontakta någon av våra avdelningschefer nedan. Du är alltid välkommen till oss på Bravida. Vi finns på Spikgatan 17 i Halmstad.


Electricity

Smartare lösningar som ökar driftsäkerheten

Vi anpassar våra installationslösningar efter dina behov, och väljer tillsammans den projektform som lämpar sig för just ditt projekt. Vi består dig som kund hela vägen, från idé till komplett installation. Vi skapar lösningar som är både bättre för miljön, kostnadseffektiva och mer driftsäkra. Inom el hjälper vi till med bland annat tele, data och fiber såväl som högspänning, termografering samt larm- och säkerhetssystem.

Heating and plumbing(2)

Service och installationer inom värme och sanitet

Våra kompetenta rörmokare hjälper dig med stora som små vs-installationer. Vi arbetar med allt från undercentraler för värme- och kylanläggningar till termostatbyte. För Bravida handlar vs om smarta lösningar som fungerar utan avbrott. Därför erbjuder vi även vs-service och regelbundet underhåll. På så sätt kan vi minska risken för otrevliga överraskningar, och bidra till att hålla vatten- och energiförbrukningen nere.

VS-Entreprenad

Ventilation

Installation och service av ventilationssystem

Bravida installerar och hjälper dig med alla typer av ventilationslösningar som bland annat injustering, styr och övervakning såväl som luftbehandling. Vi utför även OVK, obligatorisk ventilationskontroll. Inom ventilationsservice kontrollerar, servar och rengör vi dessutom ventilationsanläggningar regelbundet. Med enkla medel kan vi ofta förbättra ventilationen och samtidigt spara energi.

Automation

På vår avdelning för fastighetsautomation ser vi till att fastigheternas temperatur, luftflöden och ljus automatiskt anpassas efter nyttjandet av rum och lokaler. På så sätt får man mer koll över energianvändningen i fastigheten, vilket sänker energikostnaderna. Kontakta oss så berättar vi mer!