Contact information

Adress

Box 351
871 27 Härnösand

Industrigatan 7
871 53 Härnösand

0611-251 50

Elektriker, rörmokare och ventilation i Härnösand

Välkommen till Bravida i Härnösand

På Bravida i Härnösand erbjuder vi installations- och servicetjänster inom el, vs och ventilation, oavsett om det gäller löpande underhåll eller akuta åtgärder. Vi skräddarsyr lösningar och tar oss an alla projekt, stora som små. Du är alltid välkommen till oss på Bravida.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta någon av våra avdelningschefer eller serviceledare nedan. Du hittar oss på Industrigatan 7 i Härnösand. Välkommen.

Electricity

Smartare lösningar inom el

Vi erbjuder omfattande elinstallationer och lösningar som är både mer driftsäkra, bättre för miljön och kostnadseffektiva. Våra erfarna elektriker hjälper dig med alla sorters uppdrag inom el, från svagström till högspänning. Det kan handla om tele, data och fiber, ställverk/reservkraft eller larm- och säkerhetssystem för att nämna några. Vi levererar alltid hög kvalitet, med fokus på hållbarhet.

Heating and plumbing

Rörarbeten och installationer inom värme och sanitet

Bravida har kunniga rörmokare som hjälper till med alla typer av vs-installationer. Det kan handla om enkla sådana eller mer komplicerade. Vi jobbar med allt från injustering av värmesystem till energioptimering och termostatbyte. För oss är smarta lösningar som fungerar utan avbrott A och O. Därför erbjuder vi även vs-service och hjälper dig med reparationer när det finns behov.

Ventilation

Installation och service av ventilation

Vi installerar och servar alla tänkbara ventilationslösningar, oavsett anläggning eller system, och hjälper till med luftbehandling, styr och övervakning samt processventilation, för att nämna några. Vi har även tagit fram specialanpassade ventilationslösningar för bland annat service- och sjukhus samt sport- och köpcentrum. Dessutom kontrollerar vi intagsgaller och filterstatus såväl som kilrep och kilrepsbyte.