Contact information

Mogatan 14
254 64 Helsingborg

042-16 76 50

Telefon Sprinkler

042-12 05 90

Elektriker, rörmokare, ventilation och kyla i Helsingborg

Välkommen till Bravida i Helsingborg!

I Helsingborg finns vi på två adresser - Mogatan 14 och 12. 
Vi på Mogatan 14 jobbar med el, vs och ventilation. 

På Mogatan 12 sitter våra kollegor som jobbar med kyla och sprinkleranläggningar.

Bravida ger fastigheter liv! Vi hjälper dig med servicearbeten och installationer i fastigheter och anläggningar. Bravida är en heltäckande teknikpartner och finns på 150 orter i Norden. Vi tar oss an stora och små uppdrag för både företag och privatpersoner.

Kontaktuppgifter till våra områdesansvariga finns här. Ta kontakt med oss för att få hjälp!

Electricity

Elinstallationer

Vi hanterar installationer av belysning, elcentraler, larmsystem, fibernät och mycket annat som har med el att göra. Med fokus på att energioptimera och effektivisera ser vi till att miljösäkra din fastighet och samtidigt minimera elkostnaderna. Genom vår elservice följer vi upp våra installationer regelbundet för att säkerställa att anläggningen håller fortsatt hög kvalitet. Om du får problem med dina befintliga system kan Bravidas duktiga elektriker snabbt vara på plats hos dig för att felsöka och åtgärda eventuella skador. 

Error report & emergency

Jour VS-Service

Vardagar: 16:00-07:00
Helgdagar: Dygnet runt

042-16 76 90 0431-821 79

0418-44 68 88

Heating and plumbing(2)

Vs Service i Helsingborg är en trygg partner som du kan lita på

Våra arbeten utförs av dokumenterat erfarna servicemontörer med stor yrkesstolthet och mål att du som kund ska vara nöjd. Vi har bred kompetens och utför tjänster inom vvs, komfortvärme så som fjärrvärme och värmepumpar, värme och kyla, industrirör samt entreprenad.

Bravida Jour - vi finns tillgängliga dygnet runt, alla dagar!

Vår jouravdelning är öppen alla dagar året runt och är tillgänglig för industrier, företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, villaägare och privatpersoner med flera.

Jourverksamheten täcker i första hand värme och sanitet, el, ventilation, värme och kyla. Vi samarbetar även med partners som hjälper till med andra ärenden inom jourservice, spolning, sanering, låssmeder, glasmästeri, räddningstjänst samt de flesta väktarbolagen.

Vi utför även skyddstäckning efter till exempel inbrott eller väderbetonade skador vid storm, skyfall, snöstorm med mera. Vid vattenskador hjälper vi dig direkt med att åtgärda det akuta ärendet och ser till att återställningsarbetet påbörjas omgående. Vi samarbetar med SOS-alarm för din absoluta trygghet.

Jourtid
Vi har jouren tillgänglig från kl.16.00 till 07.00 på vardagar och dygnet runt på helgdagar*.

Kontakt - jouravtal
Önskas offert på jouravtal kontakta oss på: service.skane@bravida.se


*Samtal till vvs-jouren samt eventuell jourutryckning (utförd av Bravida eller Bravidas jourpartners) medför en kostnad för uppringaren/beställaren. Personnummer är obligatoriskt för privatpersoner som beställer jour.

vs entreprenad

Ventilation

Ventilation

En dålig ventilation leder till sämre luft och risk för fuktskador i väggarna. Fukten kan locka till sig mögelsvampar vilket utgör en direkt hälsorisk för dem som vistas i lokalerna, inte minst för dem med allergier. Bravidas ventilationsmontörer vet hur ett effektivt ventilationssystem ska monteras och vi erbjuder service för att följa upp våra arbeten. Vi har kompetens och erfarenhet för att installera väl anpassade ventilationssystem för olika byggnader och förutsättningar, allt från kontorslandskap till sjukhus.