Contact information

Brännerigatan 1A
263 37 Höganäs

TELEFON EL

042-33 00 15

TELEFON VS

042-33 03 10

Elektriker och rörmokare i Höganäs

Välkommen till Bravida prenad I Höganäs

När du behöver hjälp med din VS- eller elanläggning finns Bravidas kompetenta elektriker och rörmokare i Höganäs att tillgå. Vi utför installationer i nya projekt och byggnationer och kan förverkliga dina idéer med säkra anslutningar som håller länge. Oavsett om det handlar om små bostadshus eller omfattande industrilokaler har vi specialistkunskap för ändamålet. Vi arbetar med miljövänliga metoder och fokuserar på hållbara lösningar med minimal energiförbrukning. Våra servicearbeten innebär att du behåller den ursprungliga kvaliteten i anläggningarna och minimerar risken för avbrott eller läckage.

Electricity

Elektriker med rätt kompetens för uppdraget

För att du ska slippa strömavbrott eller kortslutningar som kan resultera i bränder, är det viktigt att installationerna håller för dess belastning och är utförda enligt säkerhetsföreskrifterna. Bravidas elektriker har erfarenhet av högspänning och stora infrastrukturprojekt, men också diverse små installationer för hushållselektronik. Våra anläggningar är pålitliga och med vår elservice sparar du både kostnader i energi och renoveringar. Låt oss besiktiga dina befintliga elanläggningar och optimera eller byta ut dåliga anslutningar och kablar.

Heating and plumbing

Rörmokare som installerar täta VS-anläggningar

Ditt värmesystem behöver kollas igenom med jämna mellanrum och med Bravidas rörservice minskar du risken för läckage som kan leda till fuktskador och dyra renoveringar. Våra rörmokare har installerat VS-anläggningar i allt från badhus till hyreshus och vi anpassar våra system efter rådande förutsättningar och kundernas behov. Bravida prioriterar energieffektiva system och byter ut din värmepump vid behov. Vidare injusterar vi värmesystemet och byter termostat, för att du ska hålla nere energikostnaderna utan att det påverkar effekten negativt.